Cześć, ostatnio zaprząta mi głowę wybór sprzętów do nowego mieszkania, więc stwierdziłem, że może ktoś poradzi na forum czym się kierować najlepiej i jaką kupić pralkę do nowego mieszkania. Wrzuciłem to w dziale łazienkowym, choć wiem, że niektórzy trzymają
pralki w kuchni też, ale chyba mniej osób, choć przyznam się, że sam się nad tym zastanawiam

Gdyby miała się znaleźć w łazience, to wolałbym, żeby miała głębokość mniejszą niż standardowe 60 cm, zrobiłem sobie listę modeli w sklepie -
tutaj i pewnie którą z tych będę wybierał. Którą pralkę byście wybrali na moim miejscu i dlaczego

I jestem raczej zwolennikiem modeli ładowanych od przodu, na nie od góry, bo dzięki temu można mieść jeszcze kawałek blatu. No i chodzi mi o to, żeby była to pralka z dobrym stosunkiem jakości do ceny, o ile to w ogóle możliwe

Może pralka Samsung WF1802WFWS lub Samsung WF1702WFVS - chciałbym się zmieścić tak w kwocie 1 500 zł. Podoba mi się też Amica EMAWP 8143 LSLDW, ale nie wiem jakie opinie ma ta firma i trochę się jej boje, zwłaszcza, że jest też nieco droższa. Ktoś ma jakieś doświadczenia i może się podzielić na forum

A może ktoś już kupić jakiś model konkretny i jest z niego zadowolony, niekoniecznie musi być, któryś z tych, co wymieniłem

Pewnie wkrótce będę pytał także o kolejne sprzęty do mieszkania, chyba warto coś takiego na forum zorganizować i podzielić się doświadczeniami