zwracam się z uprzejmą prośbą o uszanowanie ciszy nocnej w klatce C. Tej nocy o 3.00 ktoś bardzo głośno słuchał muzyki. Chciałbym przypomnieć ,że jest środek tygodnia, niektórzy ludzie pracują i na dodatek mają małe dzieci

dugr pisze:Pietro 4 , mieszkanie 128. Nie robiłem awantury bo moze to parapetowa. Następnym razem podejmę, tez mam małe dzieci.
Arav pisze:dugr pisze:Pietro 4 , mieszkanie 128. Nie robiłem awantury bo moze to parapetowa. Następnym razem podejmę, tez mam małe dzieci.
WOW ! Można być normalnym sąsiadem? Można! - to tak a propo wątków odnośnie innych bloków gdzie sąsiedzi są znacznie mniej tolerancyjni. I żeby nie było że to jakaś moja impreza... nie nie, moje mieszkanie się dopiero buduje w O12
Gratuluję sąsiedztwa i zdrowego podejścia do sprawy.
Myślę że nawet zwykłe zapukanie i zwrócenie uwagi że jest ciut za głośno też jest fajnym i sensownym rozwiązaniem. Byle było to zwykłe - sąsiedzkie...a nie od razu straszenie policją.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości