Cisza nocna i zasady współżycia pomiędzy mieszkańcami bloku Avia 2

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
Przemek

Cisza nocna i zasady współżycia pomiędzy mieszkańcami bloku Avia 2

Postautor: Przemek » 14 lut 2017, 21:30

Witam,

zwracam się z uprzejmą prośbą o uszanowanie ciszy nocnej w klatce C. Tej nocy o 3.00 ktoś bardzo głośno słuchał muzyki. Chciałbym przypomnieć ,że jest środek tygodnia, niektórzy ludzie pracują i na dodatek mają małe dzieci :!:

E9KCP14

Re: Cisza nocna i zasady współżycia pomiędzy mieszkańcami bloku Avia 2

Postautor: E9KCP14 » 15 lut 2017, 0:12

na którym piętrze?

dugr

Postautor: dugr » 19 lut 2017, 21:54

Pietro 4 , mieszkanie 128. Nie robiłem awantury bo moze to parapetowa. Następnym razem podejmę, tez mam małe dzieci.

Arav

Postautor: Arav » 20 lut 2017, 0:13

dugr pisze:Pietro 4 , mieszkanie 128. Nie robiłem awantury bo moze to parapetowa. Następnym razem podejmę, tez mam małe dzieci.

WOW ! Można być normalnym sąsiadem? Można! - to tak a propo wątków odnośnie innych bloków gdzie sąsiedzi są znacznie mniej tolerancyjni. I żeby nie było że to jakaś moja impreza... nie nie, moje mieszkanie się dopiero buduje w O12 :)

Gratuluję sąsiedztwa i zdrowego podejścia do sprawy.
Myślę że nawet zwykłe zapukanie i zwrócenie uwagi że jest ciut za głośno też jest fajnym i sensownym rozwiązaniem. Byle było to zwykłe - sąsiedzkie...a nie od razu straszenie policją.

gucio

Postautor: gucio » 20 lut 2017, 21:55

Arav pisze:
dugr pisze:Pietro 4 , mieszkanie 128. Nie robiłem awantury bo moze to parapetowa. Następnym razem podejmę, tez mam małe dzieci.

WOW ! Można być normalnym sąsiadem? Można! - to tak a propo wątków odnośnie innych bloków gdzie sąsiedzi są znacznie mniej tolerancyjni. I żeby nie było że to jakaś moja impreza... nie nie, moje mieszkanie się dopiero buduje w O12 :)

Gratuluję sąsiedztwa i zdrowego podejścia do sprawy.
Myślę że nawet zwykłe zapukanie i zwrócenie uwagi że jest ciut za głośno też jest fajnym i sensownym rozwiązaniem. Byle było to zwykłe - sąsiedzkie...a nie od razu straszenie policją.

To Ty arav jestes jakis dziwny , nie wiesz ze o 3.00 w nocy nie slucha sie muzyki !!!!!
Czy to trzeba Ci przypominac pukajac do Twoich drzwi ???
Czy ty masz wtedy jakies załamanie czaso-przestrzenne czy bierzesz jakies leki ......
Coraz bardziej zabawni ludzie tutaj beda mieszkac na tym osiedlu :lol: ....

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”