Z góry dziękuję za pomoc

alternatywy4 pisze:Muszę przenieść grzejnik w kuchni oraz łazience.
Czy ktoś już przenosił w naszym bloku grzejnik?
Zwracaliście się z pozwoleniem do wspólnoty (czy to w ogóle potrzebne?) ?
Ciekaw jestem jak dużo z tym zachodu...
Spuszczenie wody z instalacji po ówczesnym zakręceniu zaworów C.O. do mieszkania, trzeba to zrobić?
lokatorAvia pisze:Żadnego zachodu. Masz dostęp do swoich rur. Zakręcasz dopływ do mieszkania i tyle. Przenosisz, odkręcasz ponownie zawory, odpowietrzasz i po sprawie.
Będąc w bloku i słysząc z ilu mieszkań dochodzą dźwięki majstrowania przy posadzkach sądzę że sporo osób przenosi kaloryfery
clo pisze:My się zastanawiamy, czy po prostu nie ściągnąć grzejnika i nie pozostawić kuchni bez ogrzewania.
Mnie się jednak rzucił w oczy inny problem. Po usunięciu koloryfera przestrzeń pod oknem chcielibyśmy zabudować szafkami i blatem. Mieliśmy plan, aby ściągnąc parapet i aby blat wchodził w okno - zresztą takie rozplanowanie jest również na projekcie ofertowym. Podczas odbioru mieliśmy wrażenie, że okna są umiejscowione bardzo nisko, co uniemożliwia nasze plany. Pani z Budimexu przy odbiorze powiedziała, że tak ma być.
Czy ktoś z Was ma podobny problem i zastanawiał się nad jego rozwiązaniem.
exclusive pisze:Okno jest chyba osadzone dość wysoko.
Ja planuje zdjąć grzejnik i dac dekoracyjny w innym miejscu.kuchnia bez ogrzewania?? Mhh
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość