Teraz czekamy na zdjęcia przyszłych mieszkańców, którzy pewnie wkrótce zaczną odbierać mieszkania

kinia180 pisze:Witam przyszłych Sąsiadów
Czy ktoś z Was wie kiedy będą odbiory mieszkań ? Byłam ostatnio na osiedlu i niektóre mieszkania są już wykańczane, ale jak dzwonie do dewelopera to nikt nic nie wie. Może, ktoś już z Was dostał jakąś informację na temat harmonogramu odbiorów i jak to mniej więcej będzie wyglądało:)?
morth pisze:kinia180 pisze:Witam przyszłych Sąsiadów
Czy ktoś z Was wie kiedy będą odbiory mieszkań ? Byłam ostatnio na osiedlu i niektóre mieszkania są już wykańczane, ale jak dzwonie do dewelopera to nikt nic nie wie. Może, ktoś już z Was dostał jakąś informację na temat harmonogramu odbiorów i jak to mniej więcej będzie wyglądało:)?
Kinia jeśli mogę zadać pytanie z innej beczki. Budimex wyrobił się w założonym terminie ze skończeniem tego bloku czy miał opóźnienie ?
Qbus pisze:morth pisze:kinia180 pisze:Witam przyszłych Sąsiadów
Kinia jeśli mogę zadać pytanie z innej beczki. Budimex wyrobił się w założonym terminie ze skończeniem tego bloku czy miał opóźnienie ?
Termin realizacji według umowy to 30.06. Zakończenie budowy wraz z wpisem do książki budowy było 25.06.
jasiek pisze:Mowila mi znajoma, której znajoma kupila tam mieszkanie, ze mieli w umowie odbiory (chyba) na październik a one juz trwają i ze jakos miesiąc do przodu będą
Wróć do „Avia 4 (etap II) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości