Ekspresjah pisze:alternatywy4 pisze:Temat jest właściwie na tą chwilę zamknięty.
Dostęp do terenu za bramą mają wszyscy, tylko właściciele miejsc postojowych bramę będą otwierać pilotem.
Reszta będzie korzystać z domofonu przy bramie, który jest sprzężony z odbiornikami w lokalach (kod otwiera bramę).
Mieszkańcy bez miejsc nie będą mieli możliwości zakupu pilotów.
Ochrona działki infrastrukturalnej będzie odpowiedzialna za "porządek" na terenie zamkniętym.
A Ty, to przepraszam, kto? Szeryf? Powiadam: nie mam wykupionego miejsca, będę miała pilot do bramy. A umożliwi mi to prawo. Nie mam też samochodu. Ma mój narzeczony, ale jako młody aspirujący prawnik z pewnością nie będzie łamał przepisów i parkował w niedozwolonych miejscach. Nigdy nie naraża się na mandat.
Od kiedy jesteśmy na ty droga pani?!
Stanowisko BX jest niezmienne.Będzie pani korzystać z domofonu,chyba że pani uda się wykupić miejsce parkingowe.
Wystarczy zapytać BX i odpowiedzi udzielą.Dziwie się że studenci prawa nie czytają umów deweloperskich.
W mojej ocenie brama nic nie zmieni.Nadal będą zastawione chodniki,niedrożne przejścia i zniszczona zieleń.
Proszę mi wskazać choć jedno udostępnione miejsce do parkowania dla tzw.gości bo nie jestem w stanie wyobrazić sobie gdzie pan Aspirujący będzie parkował nie łamiąc prawa na terenie os.zamkniętego?