Przychodnia / lekarz / gdzie do lekarza w pobliżu osiedli Avii Orlińsiego?
Re: Przychodnia / lekarz / gdzie do lekarza w pobliżu osiedli Avii Orlińsiego?
a nie macie Luxmedu, teraz w większości firm nawet małych byle jakich to standard w pakiecie dla pracownika
-
Bartek pisze:Ja nie rozumiem tego ciągłego narzekania. Przecież jeśli się komuś nie podoba to można sobie wykupić prywatną opiekę lekarską i nie czekać godzinami w kolejce do specjalisty.
Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki

Antysłoikk pisze:Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki
Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.
-
znasiek pisze:Antysłoikk pisze:Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki
Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.
No i to jest smutne

-
Antysłoikk pisze:znasiek pisze:Antysłoikk pisze:Hm, przeciez mozna sie leczyc tam gdzie sie placi podatki tj rmi, rde, kra i inne wiochy itp dziwne ludziki
No i to jest smutne
Wychowujemy ich, dajemy lokum a oni placa podatki u siebie na wiokach

Antysłoikk pisze:Antysłoikk pisze:znasiek pisze:Najlepsze jest Antysłoik to że leczą cię lakarze z rmi, rde, kra itp tylko o tym nawet nie wiesz hehehe.
No i to jest smutne
Słoik, dajże już spokój, bo pomyślę, że naprawdę jesteś taki głupi, jak prezentujesz to na forum. Dałeś komuś lokum? Komu, jak komu, ale Tobie to raczej nikt tu lokum nie zawdzięcza.
Zadziwia mnie też Twoja ignorancja, naprawdę myślisz, że służba zdrowia jest finansowana z podatków lokalnych?

Ktoś płaci podatki w Polsce = ktoś może leczyć się w Polsce - trudne, nie?

-
adi pisze:Antysłoikk pisze:Antysłoikk pisze:No i to jest smutne
Słoik, dajże już spokój, bo pomyślę, że naprawdę jesteś taki głupi, jak prezentujesz to na forum. Dałeś komuś lokum? Komu, jak komu, ale Tobie to raczej nikt tu lokum nie zawdzięcza.
Zadziwia mnie też Twoja ignorancja, naprawdę myślisz, że służba zdrowia jest finansowana z podatków lokalnych?Gratuluję rzutkości umysłu! Ale gdybyś nie był w stanie tego ogarnąć:
Ktoś płaci podatki w Polsce = ktoś może leczyć się w Polsce - trudne, nie?

Ostatnio u lekarza na Dywizjonu obiło mi się o uszy, że ma być jakaś przychodnia w Okrąglaku
-
Messer pisze:Ostatnio u lekarza na Dywizjonu obiło mi się o uszy, że ma być jakaś przychodnia w Okrąglaku
Mam nadzieję, że tak będzie. Nie przepadam za przychodnią, do której jestem zapisana na 2 Pułku. Dziś zauważyłam, że w którymś bloku Orlińskiego od strony placu zabaw/parkingu otworzono gabinet - alergolog, medycyna podróży i coś jeszcze. Fajnie, ale niezbyt chyba popularne specjalizacje. Na osiedlu mam już "swoich" dentystów, fryzjerów, kosmetyczki. Zdecydowanie brakuje lekarza rodzinnego i... ginekologa

Właśnie, przede wszystkim brakuje lekarza rodzinnego, bo niestety zawsze najdłużej się do niego czeka. Szczególnie na nowych osiedlach, gdzie jest dużo małych dzieci. Niby można wszędzie do lekarza podjechać, w mieście jest dużo przychodni, ale internista pod nosem na osiedlu byłby wspaniały. Okrąglak idealnie się nadaje swoją drogą
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”