cinek6969 pisze:Witam,
Widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Również jak kupowałem mieszkanie pewna miła Pani "wpisała" mnie na "listę oczekujących" na miejsce postojowe. Oczywiście była mowa o parkingu wzdłuż pasa startowego przy Orlińskiego 1. Póki co brak kontaktu z jej strony. Przypominałem się jakiś 2 miesiące temu ale miła Pani była nieuchwytna, wtedy inna Pani oddzwoniła do mnie że jak tylko ruszy sprzedaż to na pewno się do mnie odezwą. Co ważne stwierdziła, że miejsca na pewno będą w sprzedaży ale nie mają wciąż potwierdzenia kiedy to nastąpi.
Od jakiegoś czasu mam już w głowie czarny scenariusz, że jednak wspomniany parking może nigdy nie powstać albo "lista oczekujących" nie istnieje.
Nie ma co ukrywać, że te miejsca i tak im zejdą.
Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów.
Witam, ja mam dokładnie taką samą sytuację, chyba kupowaliśmy mieszkanie u tej samej pani... zawsze gdy dzwonie do Budimexu pani jest na urlopie i nie bedzie jej przez dwa tygodnie a nikt inny nie wie o co chodzi, kolejny raz wysylam tego samego maila z przypomnieniem rezerwacyjnym miejsca parkingowego - a tam jakby czarna dziura i cisza...