bieniek22 pisze:sunder_fresh pisze:Po piate, czekam na likwidacje dzikiego parkingu na ktorym stoi okolo 100 samochodow. To bedzie cyrk![]()
![]()
![]()
![]()
ja wiem czy to jest takie śmieszne ??? dopiero wtedy rozpocznie się osiedlowy armagedon![]()
![]()
a to już całkiem niedługo bo chodzą słuchy, że w okolicach tegorocznych wakacji...
70% spoleczenstwa to ludzie niemyslacy i takie zachowania mozna spotkac wszedzie. Poczawszy od osiedli, po zachowaniu w tramwaju jak i rowniez po prace. Nie po to firmy zatrudniaja managerow czy kierownikow zeby trzymac bata nad ludzmi czy realizuja dane cele, zadania, strategie firmy. Bo kazdy jakby mogl to by lezal, FB lub YouTube ogladal zamiast pracowac.
Tutaj jest tak samo, jakby ludzie mogli to by cale chodniki zastawili, albo swoj parking na trawie stworzyli na dziko.
W mojej poprzedniej wspolnocie takie sprawy trafialy odrazu do sadu. Jak ktos zniszczyl cos i nagrane bylo to na kamerze.
Prosta pilka placisz za zniszczona trawe, za poniszczone sciany, za zarzygana klatke po imprezie albo sad.
Nie ma wybacz...
PS: Co wiecej, najwiecej takiego cwaniactwa to sa nie ludzie w wieku 20-30 lat. Tylko 30-50, ktorzy sami powinni dawac przyklad.
Zwracam gosciowi uwage ostatnio zeby nie parkowal na zakazie i chodniku. To dostalem odpowiedz ze on moze bo kupil tu mieszkanie i co mu bedzie zwracal uwage taki gowniarz jak ja ponad 10 lat mlodszy.
Facet w wieku 40-50 lat, dajacy przyklad innym i tym samym swoim dzieciom...
Dlatego mowie stanowczo nie, bo z chamstwem trzeba po chamsku.