Nie znajdziemy tu rozwiązania - jedynie sygestia, że mozna zakazać na zebraniu wspólnoty, jestem przekonany ze przeciwnikow palenia grilla na balkonie, czy w przyblokowym ogrodku jest wiecej niz zwolennikow

Fiszka pisze:Czytam i czytam i oczom nie wierzę... po pierwsze tak jak jeden z przedmowcow nie może zrobić dwojeczki na balkonie bo jest to część wspólna nieruchomości tak samo rzecz ma się z grillem. Nie można i już, zarówno w ogródku jak i balkonie. Elektryczny proszę bardzo, żaden inny absolutnie nie. I mówię, że jeśli tylko zobaczę gdzieś rozpalony grill zadzwonię po straż... i w nosie mam ze ktoś mnie nazwie mendą albo przestanie mi mówić dzień dobry. Trudno jakoś przeżyje. Wolę nie martwić się czy ten akurat grill nie stworzy pożaru.... utwierdziłam się w przekonaniu o braku wyrozumiałości w tej sprawie, kiedy wróciłam do domu po dłuższej nieobecności i na balkonie znalazłam świeczkę i wypalona dziurę w poduszce z fotela. Dlatego każdemu źródłu ognia mówię stanowcze nie
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości