No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
jasiek

Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4

Postautor: jasiek » 19 lis 2014, 20:01

Klatka B rośnie szybciej niż klatka A :) Dawno tamtędy nie przejeżdzałam (stella-sawickiego). Często jeździcie obczajać tą budowę? :roll: :lol:

ATM

Postautor: ATM » 19 lis 2014, 23:15

Ja jestem z Nowej Huty, na budowę mam spacerkiem jakieś 15-20 minut więc bywam jak mi się zachce :) ..czasem przejazdem:P
Nasze ściany już stoją więc teraz by tak się nam nie dłużyło pewnie spasujemy trochę z odwiedzinami :P

wojtekf

Postautor: wojtekf » 20 lis 2014, 5:39

Ja budowę mijam praktycznie codziennie w drodze do pracy ;) Wczoraj zaczęli zbroić szyb windy na 3 piętrze a przedwczoraj lali beton na podłodze w klatce B ;)

kad

Postautor: kad » 20 lis 2014, 11:42

Przypominam się, że ja też z klatki B, choć jak na razie moich ścian jeszcze nie ma ;)
Widuję nasz bloczek niemal codziennie (mieszkam w "starych" Czyżynach) i z ekscytacją patrzę jak rośnie :)

Nowy

Postautor: Nowy » 29 lis 2014, 16:48

@kad, jeśli mieszkasz od dłuższego czasu w Czyżynach, to może napiszesz coś o tym, jak się mieszka w Czyżynach, w podlinkowanym temacie. Ja tam chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o tej dzielnicy, gdzie tam można spędzać czas, jak z komunikacją z resztą miasta itp. :) Chyba przydałoby się coś takiego na forum, dla ludzi którzy zastanawiają się czy kupić mieszkanie w tej okolicy :)

olen

Postautor: olen » 04 gru 2014, 13:11

Witam wszystkich sąsiadów! Właśnie dokonaliśmy wszystkich czynności przy zakupie mieszkania na orlińskiego 4

iti

Postautor: iti » 04 gru 2014, 13:18

Cześć @olen :) Długo Ci z tym wszystkim zeszło, myślałem, że już dawno wszyscy podpisali umowy deweloperskiej :) W ogóle, to która klatka i które piętro? Wybrałeś widok na osiedle czy na Stella-Sawickiego? A jak ostatnio byłeś w biurach Budimexu, to duży tam ruch teraz panuje? Ale jestem ciekawski :twisted:

olen

Postautor: olen » 04 gru 2014, 14:24

iti pisze:Cześć @olen :) Długo Ci z tym wszystkim zeszło, myślałem, że już dawno wszyscy podpisali umowy deweloperskiej :) W ogóle, to która klatka i które piętro? Wybrałeś widok na osiedle czy na Stella-Sawickiego? A jak ostatnio byłeś w biurach Budimexu, to duży tam ruch teraz panuje? Ale jestem ciekawski :twisted:

klatka B parter widok na osiedle. Akurat jak ostatnio byliśmy tam to ruch był taki jak zwykle czyli bez zmian (na resztę inwestycji jest ten sam popyt) :)

kuba

Postautor: kuba » 06 gru 2014, 11:50

olen pisze:klatka B parter widok na osiedle. Akurat jak ostatnio byliśmy tam to ruch był taki jak zwykle czyli bez zmian (na resztę inwestycji jest ten sam popyt) :)

Witaj sąsiedzie, ja też klatka B parter z widokiem na Stella-S 8-)
pozdr.

iti

Postautor: iti » 06 gru 2014, 12:21

To mnie też będziesz mógł spotkać w klatce B na co dzień, sąsiedzie ;) Choć akurat na to, aż zbudują moje piętro będę jeszcze musiał zaczekać :)

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”