No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Klatka B rośnie szybciej niż klatka A
Dawno tamtędy nie przejeżdzałam (stella-sawickiego). Często jeździcie obczajać tą budowę?

Ja jestem z Nowej Huty, na budowę mam spacerkiem jakieś 15-20 minut więc bywam jak mi się zachce
..czasem przejazdem:P
Nasze ściany już stoją więc teraz by tak się nam nie dłużyło pewnie spasujemy trochę z odwiedzinami
Nasze ściany już stoją więc teraz by tak się nam nie dłużyło pewnie spasujemy trochę z odwiedzinami
Ja budowę mijam praktycznie codziennie w drodze do pracy
Wczoraj zaczęli zbroić szyb windy na 3 piętrze a przedwczoraj lali beton na podłodze w klatce B 
Przypominam się, że ja też z klatki B, choć jak na razie moich ścian jeszcze nie ma
Widuję nasz bloczek niemal codziennie (mieszkam w "starych" Czyżynach) i z ekscytacją patrzę jak rośnie
Widuję nasz bloczek niemal codziennie (mieszkam w "starych" Czyżynach) i z ekscytacją patrzę jak rośnie
@kad, jeśli mieszkasz od dłuższego czasu w Czyżynach, to może napiszesz coś o tym, jak się mieszka w Czyżynach, w podlinkowanym temacie. Ja tam chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej o tej dzielnicy, gdzie tam można spędzać czas, jak z komunikacją z resztą miasta itp.
Chyba przydałoby się coś takiego na forum, dla ludzi którzy zastanawiają się czy kupić mieszkanie w tej okolicy 
Witam wszystkich sąsiadów! Właśnie dokonaliśmy wszystkich czynności przy zakupie mieszkania na orlińskiego 4
Cześć @olen
Długo Ci z tym wszystkim zeszło, myślałem, że już dawno wszyscy podpisali umowy deweloperskiej
W ogóle, to która klatka i które piętro? Wybrałeś widok na osiedle czy na Stella-Sawickiego? A jak ostatnio byłeś w biurach Budimexu, to duży tam ruch teraz panuje? Ale jestem ciekawski 
iti pisze:Cześć @olenDługo Ci z tym wszystkim zeszło, myślałem, że już dawno wszyscy podpisali umowy deweloperskiej
W ogóle, to która klatka i które piętro? Wybrałeś widok na osiedle czy na Stella-Sawickiego? A jak ostatnio byłeś w biurach Budimexu, to duży tam ruch teraz panuje? Ale jestem ciekawski
klatka B parter widok na osiedle. Akurat jak ostatnio byliśmy tam to ruch był taki jak zwykle czyli bez zmian (na resztę inwestycji jest ten sam popyt)
olen pisze:klatka B parter widok na osiedle. Akurat jak ostatnio byliśmy tam to ruch był taki jak zwykle czyli bez zmian (na resztę inwestycji jest ten sam popyt)
Witaj sąsiedzie, ja też klatka B parter z widokiem na Stella-S
pozdr.
To mnie też będziesz mógł spotkać w klatce B na co dzień, sąsiedzie
Choć akurat na to, aż zbudują moje piętro będę jeszcze musiał zaczekać 
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”