Uciążliwi sąsiedzi i cisza w nocy w bloku - Orlińskiego 4
Re: Uciążliwi sąsiedzi i cisza w nocy w bloku - Orlińskiego 4
zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa w mieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....
kasiczekk pisze:zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa wmieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....
Haha

kasiczekk pisze:zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa w mieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....
Powiedz sąsiadowi, że łóżka nie składa się mło"d"kiem
Pozdro600
BEZ OBRAZY;}
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 16:15 przez kibras, łącznie zmieniany 1 raz.
Najmocniej przepraszam, za rażacy blad ;p
UWAGA UWAGA DO ADMINISTRATORA
administrator usuwa posty??? to jest forum PANIE Administratorze a tu ma być rozmowa między sąsiadami.......
administrator usuwa posty??? to jest forum PANIE Administratorze a tu ma być rozmowa między sąsiadami.......
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 16:11 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Owszem, posty które nic nie wnoszą do dyskusji, a służą jedynie obrażaniu innych osób na forum, są usuwane, z tego wątku poleciało sporo :) Starajmy się utrzymać jakiś poziom tej rozmowy, Panie Krzyśku
Powód: Owszem, posty które nic nie wnoszą do dyskusji, a służą jedynie obrażaniu innych osób na forum, są usuwane, z tego wątku poleciało sporo :) Starajmy się utrzymać jakiś poziom tej rozmowy, Panie Krzyśku
Faktycznie skladalismy łóżko dziecku w tym dniu, ale raczej nie młotkiem i wiertarka jak to zauważył sąsiad. Jeśli zaklocilismy spokój to przepraszam. Co do remontów po 22 nie wiem kto Pani stuka czy wierci bo u nas od 20.00 śpi roczne dziecko, które też okropnie się boi wiercenia i huku jaki towarzyszy przy remoncie, a obecnie remontowane są oba mieszkania sąsiadujące z naszym.A 2 października w ogóle nie było nas w mieszkaniu wiec nie mam pojęcia o czym Pani mówila w trakcie wizyty. Prosiłabym o wykasowanie postu z numerem naszego mieszkania. A jeśli miałaby Pani jakieś jeszcze zastrzeżenia to proszę przyjść albo zadzwonić na straż czy policję jak Pani nas poinformowała oni zweryfikuja nasze zakłócenie ciszy przy śpiącym dziecku w mieszkaniu. Pozdrawiam.
Witam, Pani Magdo, poszłam raz -grzecznie poprosiłam, nic to nie dało, byłam 2 raz - Pani mąż na mnie nakrzyczał, a nie przeprosił i prace trwały nadal. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”