Uciążliwi sąsiedzi i cisza w nocy w bloku - Orlińskiego 4

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
kasiczekk

Re: Uciążliwi sąsiedzi i cisza w nocy w bloku - Orlińskiego 4

Postautor: kasiczekk » 11 paź 2016, 0:03

zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa w mieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....

KaWa

Postautor: KaWa » 11 paź 2016, 9:14

kasiczekk pisze:zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa w :) mieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....

Haha :) no na czymś trzeba spać. W klatce B natomiast ktos codziennie od 22 naparza młotkiem... Może szafę składają.. i to chyba bardzo dużą bo przed 24 jeszcze sie tłukli... Pozdrawiam Sąsiadów, którzy nie myślą o innych

kibras

Postautor: kibras » 12 paź 2016, 0:18

kasiczekk pisze:zaklocanie ciszy nocnej, bicie mlodkiem, wiercenia po 22 sa w mieszkaniu 57, bylam dzisiaj grzecznie poprosic ( po23) o zaprzestanie prac nic nie dalo, przed 24 drugi raz i nic, pan wykrzyczal ze sklada lozko .....

Powiedz sąsiadowi, że łóżka nie składa się mło"d"kiem

Pozdro600

BEZ OBRAZY;}
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 16:15 przez kibras, łącznie zmieniany 1 raz.

kasiczekk

Postautor: kasiczekk » 12 paź 2016, 8:38

Najmocniej przepraszam, za rażacy blad ;p

Krzysiek

Postautor: Krzysiek » 13 paź 2016, 15:24

UWAGA UWAGA DO ADMINISTRATORA
administrator usuwa posty??? to jest forum PANIE Administratorze a tu ma być rozmowa między sąsiadami.......
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 16:11 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Owszem, posty które nic nie wnoszą do dyskusji, a służą jedynie obrażaniu innych osób na forum, są usuwane, z tego wątku poleciało sporo :) Starajmy się utrzymać jakiś poziom tej rozmowy, Panie Krzyśku

Maagda

Postautor: Maagda » 14 paź 2016, 0:56

Faktycznie skladalismy łóżko dziecku w tym dniu, ale raczej nie młotkiem i wiertarka jak to zauważył sąsiad. Jeśli zaklocilismy spokój to przepraszam. Co do remontów po 22 nie wiem kto Pani stuka czy wierci bo u nas od 20.00 śpi roczne dziecko, które też okropnie się boi wiercenia i huku jaki towarzyszy przy remoncie, a obecnie remontowane są oba mieszkania sąsiadujące z naszym.A 2 października w ogóle nie było nas w mieszkaniu wiec nie mam pojęcia o czym Pani mówila w trakcie wizyty. Prosiłabym o wykasowanie postu z numerem naszego mieszkania. A jeśli miałaby Pani jakieś jeszcze zastrzeżenia to proszę przyjść albo zadzwonić na straż czy policję jak Pani nas poinformowała oni zweryfikuja nasze zakłócenie ciszy przy śpiącym dziecku w mieszkaniu. Pozdrawiam.

kasiczekk

Postautor: kasiczekk » 14 paź 2016, 8:47

Witam, Pani Magdo, poszłam raz -grzecznie poprosiłam, nic to nie dało, byłam 2 raz - Pani mąż na mnie nakrzyczał, a nie przeprosił i prace trwały nadal. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”