Witaj @Trohgal, to mamy kolejnego mieszkańca bloku. Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty, czyli kredyt też już uruchomiony. Z tego co widać, to budowa idzie szybko, jestem dobrej myśli
Witaj @Thorgal. Dobrze, że na forum jest coraz więcej mieszkańców Orlińskiego 4.
6 piętro to dobry wybór. Nie jest to ostatnie piętro i nie jest bardzo nisko. Blok będzie mieć windy co nie dyskwalifikuje wyższych pięter. Wysokie piętro daje nadzieję, że po za sąsiednim blokiem będzie widać trochę wolnej przestrzeni. My wybraliśmy wystawę okien na wschód bo trochę wystraszyliśmy się hałasu od Stella Sawickiego. Widoki na sąsiedni blok jest lepszą alternatywą niż na ruchliwą ulicę.
Witam, my z mężem też będziemy Waszymi sąsiadami nie wiem czy to przypadek ale też kupiliśmy mieszkanie na 6p. Widzę, że jesteście poinformowani w każdym temacie
No to mamy kolejną osobę, witamy A czy poinformowani w każdym temacie? Trudno powiedzieć, ale jak każdy da coś od siebie, to finalnie wychodzi nieźle Jeśli przypomnisz sobie o czymś o czym warto byłoby tu porozmawiać, to zakładaj nowe tematy, może to się przyda również innym.
Nie wiem czy widzieliście ale na stronie budimexu przybyło 10 mieszkań w inwestycji czyli ludzie chyba jednak rezygnują a przedstawiciele Nas nabijają w butelkę że nic nie ma...