No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Thorgal witaj
na którym piętrze wybrałeś mieszkanie i z którą wystawą okien
Fajnie, ze coraz więcej osób przychodzi 
Piętro 6te z okien będzie dochodził szum
od Stela-Sawickiego
to będziemy sąsiadami bo my też 6
ale okna na wschód 
Witaj @Trohgal, to mamy kolejnego mieszkańca bloku. Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty, czyli kredyt też już uruchomiony. Z tego co widać, to budowa idzie szybko, jestem dobrej myśli 
Witaj @Thorgal. Dobrze, że na forum jest coraz więcej mieszkańców Orlińskiego 4.
6 piętro to dobry wybór. Nie jest to ostatnie piętro i nie jest bardzo nisko. Blok będzie mieć windy co nie dyskwalifikuje wyższych pięter. Wysokie piętro daje nadzieję, że po za sąsiednim blokiem będzie widać trochę wolnej przestrzeni. My wybraliśmy wystawę okien na wschód bo trochę wystraszyliśmy się hałasu od Stella Sawickiego. Widoki na sąsiedni blok jest lepszą alternatywą niż na ruchliwą ulicę.
Pozdrawiają przyszli sąsiedzi z 6p.
6 piętro to dobry wybór. Nie jest to ostatnie piętro i nie jest bardzo nisko. Blok będzie mieć windy co nie dyskwalifikuje wyższych pięter. Wysokie piętro daje nadzieję, że po za sąsiednim blokiem będzie widać trochę wolnej przestrzeni. My wybraliśmy wystawę okien na wschód bo trochę wystraszyliśmy się hałasu od Stella Sawickiego. Widoki na sąsiedni blok jest lepszą alternatywą niż na ruchliwą ulicę.
Pozdrawiają przyszli sąsiedzi z 6p.
Witam, my z mężem też będziemy Waszymi sąsiadami
nie wiem czy to przypadek ale też kupiliśmy mieszkanie na 6p. Widzę, że jesteście poinformowani w każdym temacie 
No to mamy kolejną osobę, witamy
A czy poinformowani w każdym temacie? Trudno powiedzieć, ale jak każdy da coś od siebie, to finalnie wychodzi nieźle
Jeśli przypomnisz sobie o czymś o czym warto byłoby tu porozmawiać, to zakładaj nowe tematy, może to się przyda również innym.
Polskaaaaa!!!!!!!!!! Białoooo Czeeeerwoniiii!!!!!
Kala pisze:Polskaaaaa!!!!!!!!!! Białoooo Czeeeerwoniiii!!!!!
Ostrzeżenie
Nie wiem czy widzieliście ale na stronie budimexu przybyło 10 mieszkań w inwestycji czyli ludzie chyba jednak rezygnują a przedstawiciele Nas nabijają w butelkę że nic nie ma...
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”