Portal Klienta Budimexu - problemy z dostępnością i certyfikatami
Portal Klienta Budimexu - problemy z dostępnością i certyfikatami
Proszę o wyjaśnienie przedstawiciela Budimexu, czy dane osobowe i kontraktowe nabywców zgromadzone w portalu dewelopera sa bezpieczne. Zgodnie z komunikatami przegladarki, waznosc certyfikatu serwera Budimexu wygasla w dniu 9.12.2015

-
Re: Portal Klienta Budimexu - problemy z dostępnością i certyfikatami
Certyfikat działa poprawnie. Dane klientów były i są bezpieczne.
Re: Działajacy z zastrzeżeniami Portal Klienta Budimexu
No właśnie chyba nie wszystko jest do końca w porządku, coś jest nie tak z certyfikatem, skoro wyskakuje takie ostrzeżenie (nadal się tak dzieje), a sprawdziłem w dwóch przeglądarkach, w Chrome i FF, w obu przypadkach to samo. Na pewno kiedyś tak nie było, więc chyba coś się zepsuło albo lepsze rozwiązanie zostało zastąpione gorszym. Poniżej screen z Firefoxa, ja nie wiem, może i jest wszystko w porządku, ale jakoś nie budzi to zaufania 

poprosimy biuro prasowe o wyjasnienie ? 

W tej chwili portal w ogóle nie działa

Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Re: Portal Klienta Budimexu - problemy z certyfikatami
A u mnie już działa, ale nadal z takimi ostrzeżeniami w przeglądarce. A może na chwilę zniknął, bo wszyscy mieszkańcy Orlińskiego 4 chcieli sprawdzić czy zakończona została już budowa ich bloku, a było to w umowach zaplanowane na 22 grudnia 2015
Może serwery padły z tego ruchu 

Czy Wy tez nie macie dostepu do portalu klienta? Wyskakuje mi - server not found ...
Ostatnio zmieniony 22 gru 2015, 12:45 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
kasiczekk pisze:Czy Wy tez nie macie dostepu do portalu klienta? Wyskakuje mi - server not found ...
Też
Ostatnio zmieniony 22 gru 2015, 12:46 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
3 rozne komputery, 4 rozne przegladarki i nic, na dzisiaj u mnie brak mozliwosci zalogowania sie do panelu klienta, wczesniej mozna bylo przynajmniej ominac ostrzezenie o braku bezpiecznego polaczenia i sie zalogowac, teraz juz sie nia da :/
Ja również nie mogę otworzyć strony.
Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”