Czy ktoś ma podobny problem jak ja z zalogowaniem się do w-kartoteki?
Czy w ogóle komuś się udało dowiedzieć skąd cena 3PLN za metr za części wspólne? Przy takiej ilości mieszkań to chyba dosyć wysoka cena w mojej opinii... zwłaszcza, że co przyjeżdżam na mieszkanie to wiecznie wszędzie syf i te same śmieci leżą po pare dni na klatce...
Jaka firma zarządza budynkiem Orlińskiego 8 i jakie ma ceny?
Re: Jaka firma zarządza budynkiem Orlińskiego 8 i jakie ma ceny?
Udało mi się doprosić o rozbicie kosztów czynszu...
Prawie 12 tyś miesięcznie za tą pseudoochronę, mam nadzieję, że idąc w ślad za poprzednimi blokami my również szybko z niej zrezygnujemy bo to bez sensu.
Prawie 12 tyś miesięcznie za tą pseudoochronę, mam nadzieję, że idąc w ślad za poprzednimi blokami my również szybko z niej zrezygnujemy bo to bez sensu.
Witam, właśnie odebrałem takie pismo, i jedno mnie zaciekawiło, przy odbiorze miałem inne ceny za czynsz, i już była by podwyżka??? to prawda, co do ochrony, bez sensu żeby jakiś dziadek tam siedział, ja też tam zadzwoniłem i zapytałem co ze spotkaniem, (zebraniem) już się odbyło tzn. tych osób co odebrali za pierwszym razem mieszkanie, a następne zebranie dopiero za rok... 

Przy odbiorze masz ceny wyższe bo płacisz deweloperowi, dopóki nie podpiszesz aktu.
Co nie zmienia faktu że odebrałem za 1 razem i pierwsze słyszę o spotkaniu. Chyba że mieli na myśli to, które się odbywa po odbiorze pierwszego mieszkania ?
Co nie zmienia faktu że odebrałem za 1 razem i pierwsze słyszę o spotkaniu. Chyba że mieli na myśli to, które się odbywa po odbiorze pierwszego mieszkania ?
Krzysiek pisze:Witam, właśnie odebrałem takie pismo, i jedno mnie zaciekawiło, przy odbiorze miałem inne ceny za czynsz, i już była by podwyżka??? to prawda, co do ochrony, bez sensu żeby jakiś dziadek tam siedział, ja też tam zadzwoniłem i zapytałem co ze spotkaniem, (zebraniem) już się odbyło tzn. tych osób co odebrali za pierwszym razem mieszkanie, a następne zebranie dopiero za rok...
Jak za rok? Zebrania wspólnoty organizuje się raczej częściej niż raz do roku, zwłaszcza gdy większość osób jeszcze nie odebrała mieszkań.
Jakie spotkanie ? Kiedy miało sie odbyć? Akurat ja odebrałam w pierwszym terminie mieszkanie i żadnego powiadomienia nie dostałam...

Właśnie problem że nikt nie miał informacji i nikt nie był na nim ;D
Myślę, że powoli moglibyśmy sami zorganizować spotkanie żeby omówić co chcemy zmienić i poinformować zarządce
Myślę, że powoli moglibyśmy sami zorganizować spotkanie żeby omówić co chcemy zmienić i poinformować zarządce
jak wejdziecie na tą stronę e-kartoteki tam macie różne ustawy i proszę sobie wejść na jedna z nich i tam macie podpis kto był obecny, jest jedna osoba, teraz nie pamiętam bo pisze z pracy. pozdrawwiam
Krzysiek pisze:jak wejdziecie na tą stronę e-kartoteki tam macie różne ustawy i proszę sobie wejść na jedna z nich i tam macie podpis kto był obecny, jest jedna osoba, teraz nie pamiętam bo pisze z pracy. pozdrawwiam
a to, to widziałam

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”