Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
wojtekf

Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8

Postautor: wojtekf » 20 lis 2016, 10:13

A dlaczego cyfra na waszym bloku jest mniejsza niż na O6 i O4 ? Trochę to dziwnie wygląda.

supper

Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8

Postautor: supper » 20 lis 2016, 21:41

wyszło taniej...

MaRiO

Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8

Postautor: MaRiO » 21 lis 2016, 0:31

Faktycznie niezła fuszerka :shock:

Obrazek

Ale chyba poprawią?!? bo aż strach pomyśleć co będzie na orl 10... :lol:

M&M

Postautor: M&M » 21 lis 2016, 10:36

Może warto napisać do budimexu? Chyba że Biuro prasowe samo do tego dojdzie po przeczytaniu tego posta? Tak jak to było w przypadku krzywo powieszonych tabliczek na O6.

Na O10 będzię trzeba lupy uzyc ;D :lol:

maciek

Postautor: maciek » 21 lis 2016, 14:08

Jeśli biuro prasowe BDX będzie czytać to może warto od razu zwrócić uwagę na "schowane" oznaczenie klatki "8c" - powinno być tak jak 8D i 8E widoczne od frontu budynku. Podobny przypadek był chyba w 6 - po interwencji poprawili. ;)

Piepia

Postautor: Piepia » 23 lis 2016, 16:22

Noi co z tym naszym numerem zostaje mniejszy od innych?

maciek

Postautor: maciek » 23 lis 2016, 20:52

hmmm.... czyli jednak trzeba będzie napisać.. wspominając oczywiście o o dodatkowej tabliczce z oznaczeniem klatki "C" od frontu ... Ktoś chętny ? :roll:

morth

Postautor: morth » 23 lis 2016, 22:25

Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.

M&M

Postautor: M&M » 24 lis 2016, 8:15

morth pisze:Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.

Gdyby Ci nie odpisywali daj znać wtedy zalejemy ich mailem najlepiej takim samym, żeby widzieli że potrafimy się zebrać ;)

morth

Postautor: morth » 24 lis 2016, 19:09

M&M pisze:
morth pisze:Napisałem wczoraj do ich rzecznika, czekam na odpowiedź , wspomniałem też o syfie jaki zostawiają ich podwykowancy w częściach wspólnych i o śmieciach z budowy z innych wątków, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na odpowiedź i jaką tym razemznajdzie odpowiedź ^^.

Gdyby Ci nie odpisywali daj znać wtedy zalejemy ich mailem najlepiej takim samym, żeby widzieli że potrafimy się zebrać ;)

Dostałem odpowiedź takiej treści" Szanowny Panie, Pańskie zapytanie przesłałem osobie koordynującej projekt. Gdy otrzymam odpowiedź, prześlę ją Panu. " zobaczymy jak szybko odpowiedź padnie na kilka zagadnień z mojego e-maila :D

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”