ked14 pisze:Edyta. pisze:Napisałam. Ale Pani Skraba powiedziała że musi zebrać info od nas czego chcemy bo jedni chcą wg wody inni osoby, i wtedy będą uchwały.
Powiedziała też że Żabka ma swój własny odbiór śmieci i że nie wrzucają do naszych kontenerów. A jeśli ktoś widzi że tak nie jest to mamy zrobić zdjęcie i jej wysłać
Żabka ma własny odbiór (ciekawe gdzie te śmieci magazynują)??? Przecież oni non stop wyrzucają wszystkie kartony, folie do śmietnika przy klatce D/E. Stosy podartych paragonów (w sumie czy to legalne?) fruwają przez cały weekendI jakoś specjalnie się nie kryją z tym wyrzucaniem śmieci (2-3 tygodnie temu widziałem jak sobie podjeżdżali wózkiem z tymi kartonami).
Jeśli chodzi o rozliczenia to jeśli przejdziemy na płacenie wg cennika mpo, to spokojnie możemy przy osobach zostać. Natomiast jak mamy rozliczać się wg ilości kontenerów to wg zużycia wody. To taka moja prywatna opinia.
To co próbujemy taką samą uchwałę jak na O1? W sensie rozliczenie wg cennika MPO, a reszta na lokale?
Wysłałam taka propozycję do Skraby