duda88 dziękuje za fotorelację (zwłaszcza za zdjęcia z salonu na dziedziniec) Super, że udało Ci się wejść. Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia to wrzuć proszę
Aha i jeszcze jedno pytanie Czy ty zakupiłeś mieszkanie rozmiaru około 64m kw (3 sypialnie plus salon połączony z kuchnią) ?
Tak, to takie mieszkanie bałam się że będzie ciemne, ale mimo pochmurnej pogody i braku słońca, było naprawdę jasno, zdjęcia tego nie oddają niestety. Mam jeszcze kilka zdjęć - wrzucam
Jeśli coś się dubluje to sorki, jakość też niestety nie najlepsza, miałam tylko telefon, ale nie przewidziałam takiej sytuacji Zdjęcia są robione z mieszkania - na balkon wolałam nie wychodzić - ale szyby były czyściutkie, jakby dopiero myte. W tygodniu widziałam, że są już na naszym bloku panie sprzątające, nawet się zdziwiłam, ale rzeczywiście już sprzątają Ogólnie to bralibyśmy już klucze i ruszali z wykończeniem Szkoda że budimex nie daje możliwości "legalnego" oglądnięcia mieszkania przed odbiorem, bo szczerze już wczoraj zmienialiśmy dużo z planów urządzenia mieszkania po obejrzeniu go na "żywo". Żaden program nie pokaże tego co się zobaczy i zweryfikuje z wcześniejszym planem