Aha i jeszcze jedno pytanie
Deweloper Budimex wykańcza inwestycję Avia 3 w Krakowie Czyżynach
Re: Deweloper Budimex wykańcza inwestycję Avia 3 w Krakowie Czyżynach
duda88 dziękuje za fotorelację (zwłaszcza za zdjęcia z salonu na dziedziniec)
Super, że udało Ci się wejść. Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia to wrzuć proszę 
Czy ty zakupiłeś mieszkanie rozmiaru około 64m kw (3 sypialnie plus salon połączony z kuchnią) ?
Tak, to takie mieszkanie
bałam się że będzie ciemne, ale mimo pochmurnej pogody i braku słońca, było naprawdę jasno, zdjęcia tego nie oddają niestety. Mam jeszcze kilka zdjęć - wrzucam 

Jeśli coś się dubluje to sorki, jakość też niestety nie najlepsza, miałam tylko telefon, ale nie przewidziałam takiej sytuacji 
Zdjęcia są robione z mieszkania - na balkon wolałam nie wychodzić - ale szyby były czyściutkie, jakby dopiero myte.
W tygodniu widziałam, że są już na naszym bloku panie sprzątające, nawet się zdziwiłam, ale rzeczywiście już sprzątają
Ogólnie to bralibyśmy już klucze i ruszali z wykończeniem
Szkoda że budimex nie daje możliwości "legalnego" oglądnięcia mieszkania przed odbiorem, bo szczerze już wczoraj zmienialiśmy dużo z planów urządzenia mieszkania po obejrzeniu go na "żywo". Żaden program nie pokaże tego co się zobaczy i zweryfikuje z wcześniejszym planem

Zdjęcia są robione z mieszkania - na balkon wolałam nie wychodzić - ale szyby były czyściutkie, jakby dopiero myte.
W tygodniu widziałam, że są już na naszym bloku panie sprzątające, nawet się zdziwiłam, ale rzeczywiście już sprzątają
Ogólnie to bralibyśmy już klucze i ruszali z wykończeniem
Szkoda że budimex nie daje możliwości "legalnego" oglądnięcia mieszkania przed odbiorem, bo szczerze już wczoraj zmienialiśmy dużo z planów urządzenia mieszkania po obejrzeniu go na "żywo". Żaden program nie pokaże tego co się zobaczy i zweryfikuje z wcześniejszym planem

duda88 dziekuję bardzo za odpowiedź i zdjęcia. To jednak dobrze rozpoznałem ze zdjęć ten układ. Mam taki sam (zdaje się) tylko na innym piętrze 
już zamykają
ogólnie jest ok. śmieszy karteczka o zakazie wchodzenia za karteczkę 
Jednak zamykają bramki i klatki? A barierki jeszcze są czy już pościągane?
Które to piętro tego mieszkania z fotek? Jaki numer?
To mieszkanie nad Twoim, 2 piętro 
Czy myślicie, że do 8 kwietnia pojawi się 100% ukończenia inwestycji na portalu klienta?
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”