Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
DarthMoon

Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3

Postautor: DarthMoon » 08 paź 2017, 20:25

Widziałem ogłoszenie, że w związku z sezonem grzewczym należy zakończyć prace na instalacji centralnego ogrzewania.
Wasze ekipy wykonują remonty łazienek bez zdejmowania grzejników??

Selassie

Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki - Avia 3

Postautor: Selassie » 08 paź 2017, 23:52

Ja mam nadal zdjęty. Przecież jakoś łazienkę muszę wykończyć. Sezon grzewczy czy nie...

Torpeda

Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3

Postautor: Torpeda » 09 paź 2017, 10:57

Widzę mnóstwo grzejników pozdejmowanych i leżą sobie na balkonach. Mi kazali dzwonić do Pani inspektor

Neigbour

Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3

Postautor: Neigbour » 09 paź 2017, 20:43

U mnie na Orlińskiego weszła ekipa i pierwsze co zrobili to zakręcili zawory od centralnego i pozdejmowali wszystkie kaloryfery. Bez żadnych pism do administracji czy innych podobnych biurokracji...No bo jak wykończyć mieszkanie z kaloryferami na ścianach...

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”