Widziałem ogłoszenie, że w związku z sezonem grzewczym należy zakończyć prace na instalacji centralnego ogrzewania.
Wasze ekipy wykonują remonty łazienek bez zdejmowania grzejników??
Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3
Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki - Avia 3
Ja mam nadal zdjęty. Przecież jakoś łazienkę muszę wykończyć. Sezon grzewczy czy nie...
Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3
Widzę mnóstwo grzejników pozdejmowanych i leżą sobie na balkonach. Mi kazali dzwonić do Pani inspektor
Re: Demontaż grzejnika w łazience w sezonie grzewczym a wykończenie łazienki: Avia 3
U mnie na Orlińskiego weszła ekipa i pierwsze co zrobili to zakręcili zawory od centralnego i pozdejmowali wszystkie kaloryfery. Bez żadnych pism do administracji czy innych podobnych biurokracji...No bo jak wykończyć mieszkanie z kaloryferami na ścianach...
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”