7 piętro i 2 puszki odprowadzające dym? Orlińskiego 12 Kraków

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 12 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
JacekSky

7 piętro i 2 puszki odprowadzające dym? Orlińskiego 12 Kraków

Postautor: JacekSky » 01 mar 2018, 10:44

Hej,

W zasadzie pytanie do osób z piętra 7 i 6 w zasadzie też.

Czy tylko mi przeszkadza dzwięk tych dwóch puszek chodzą jak odkurzacz na najwyższych obrota. Pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Byłem ostatnio ok 23 w mieszkaniu żeby sprawdzić czy np obroty tych "puszek" na noc się jakoś zmniejszają i moje obawy się sprawdziły chodzą głośno przez cały czas.

Jeżeli tylko mi to przeszkadza to nie bedę drązył tematu, ale jeżeli bedzie nas wiecej to zadzwonię do zarządcy i zapytam czy jest jakaś możliwośc zeby te "puszki" zabudowac czy wyciszyć, bo ile w dzień może ten dzwięk rozpływać się na dzwiękach dnia codziennego to w nocy spanie z odkurzaczem tak srednio :P

Dajcie znać co sądzicie o tym, swoją drogą współczuje ludziom z mieszkań obok tych puszek, to jest gorsze niż jeżdząca winna 24 h do góry i dołu :P

Pozdr,
Jacek

anet

Re: 7 piętro i 2 puszki odprowadzające dym? Orlińskiego 12 Kraków

Postautor: anet » 01 mar 2018, 11:40

Mam mieszkanie na 7 piętrze. Na początku myślałam, że ktoś odkurza cały czas, hałas przeokropny nawet w mieszkaniu słychać. Trzeba coś z tym zrobić bo tak nie będziemy mieszkać. Myślę, że większości osób ten hałas przeszkadza.

Pozdrawiam,

Wróć do „Orlińskiego 12 (etap VIII) – forum mieszkańców budynku”