Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park forum
Re: Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park forum
Zapomnij podczas każdej większej akcji, typu targi książki płatny 50 PLN jeśli nie przedstawisz paragonu na minimum chyba 30 PLN
kustosz pisze:Rzeczywiście podczas targów może być sporo chętnych do parkowania, ale byłem kilkukrotnie na różnych eventach w Expo i wydaje mi się, że parking jaki oferuje Expo bez problemu obsłuży lwią część organizowanych tam imprez.wiadomo, że pewnie nie zawsze, ale raczej to nie powinno być uciążliwe
Tak, ale z tego co kojarzę, to jest płatny. A wiadomo... Większość by wolała za free

jafarek pisze:Tak, ale z tego co kojarzę, to jest płatny. A wiadomo... Większość by wolała za free
Samochodem byłem raz i był za free. To było podczas targów mieszkań

Ostatnio poznałam szczęśliwą osobę. Rozmawialiśmy o wszystkim i m.in. opowiedziałam, że bardzo się cieszę z mieszkania, że spełnia moje oczekiwania i jedyne co, to ten widok na komin. A ta osoba mi mówi: "Komin? Super, mnie bardzo podoba się industrial! Ja też ze swojego mieszkania widzę kominy".
Wszystko zależy od punktu widzenia. Może nie warto nastawiać się na kominy źle? Może też pokochacie industrial?:)
Ja za każdym razem, kiedy teraz myślę o elektrociepłowni to ciepło się uśmiecham i łaskawszym okiem spojrzałam na kominy.
Wszystko zależy od punktu widzenia. Może nie warto nastawiać się na kominy źle? Może też pokochacie industrial?:)
Ja za każdym razem, kiedy teraz myślę o elektrociepłowni to ciepło się uśmiecham i łaskawszym okiem spojrzałam na kominy.
abcd pisze:Ostatnio poznałam szczęśliwą osobę. Rozmawialiśmy o wszystkim i m.in. opowiedziałam, że bardzo się cieszę z mieszkania, że spełnia moje oczekiwania i jedyne co, to ten widok na komin. A ta osoba mi mówi: "Komin? Super, mnie bardzo podoba się industrial! Ja też ze swojego mieszkania widzę kominy".
Ja tam cieszę się, że z okna mam widok "na kominek".

Zawsze będziemy mogli się chwalić przez znajomymi, że mamy kominki które dają duuuużo ciepła 

Przeszukałam większość wątków i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam
W weekend byłam na miejscu budowy zobaczyć okolicę powstającego budynku i to, co mnie przeraziło nie było kominami elektrociepłowni, a placem po drugiej stronie ul. Galicyjskiej (zarezerwowałam mieszkanie z widokiem na Galicyjską, nie Expo).
Brud, stare i zardzewiałe blaszane (niezidentyfikowane) obiekty, przyczepki z wymownymi obrazkami, graffiti zwolenników klubów piłkarskich i inne atrakcje odstraszają mnie bardziej niż kominy....
Czy wiadomo coś czyj jest ten teren oraz czy będzie planowana jego zabudowa?

W weekend byłam na miejscu budowy zobaczyć okolicę powstającego budynku i to, co mnie przeraziło nie było kominami elektrociepłowni, a placem po drugiej stronie ul. Galicyjskiej (zarezerwowałam mieszkanie z widokiem na Galicyjską, nie Expo).
Brud, stare i zardzewiałe blaszane (niezidentyfikowane) obiekty, przyczepki z wymownymi obrazkami, graffiti zwolenników klubów piłkarskich i inne atrakcje odstraszają mnie bardziej niż kominy....
Czy wiadomo coś czyj jest ten teren oraz czy będzie planowana jego zabudowa?

sylw pisze:Przeszukałam większość wątków i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam![]()
Czy wiadomo coś czyj jest ten teren oraz czy będzie planowana jego zabudowa?![]()
Nie wiem niestety co tam ma być, ale ja na to patrzę tak, że jeszcze w listopadzie (gdy podejmowaliśmy decyzję o kupnie) była w tym miejscu masa starych, zapuszczonych budynków, która naprawdę nie miała wyglądu, natomiast obecnie to wszystko znikło i teren został wyrównany - co jest zdecydowaną zmianą na plus

Z informacji od Lcc miał tam powstać sklep wielkopowierzchniowy i takie pozwolenie jest aktualne w planie zagospodarowania jednak inwestor sie wstrzymał lub wycofał. Widać jednak z tygodnia na tydzień rosnące góry piasku i maszyny tam pracujące wiec cos tam jednak sie dzieje ale co to nie mam pojęcia bo nie znaleźliśmy tam tablic informacyjnych 

Biedronka czy cus takiego?
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”