Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park forum

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
ngy16687

Re: Kupno nowego mieszkania od LC Corp w Centralna Park forum

Postautor: ngy16687 » 27 sty 2016, 22:43

Zapomnij podczas każdej większej akcji, typu targi książki płatny 50 PLN jeśli nie przedstawisz paragonu na minimum chyba 30 PLN

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 28 sty 2016, 14:24

kustosz pisze:Rzeczywiście podczas targów może być sporo chętnych do parkowania, ale byłem kilkukrotnie na różnych eventach w Expo i wydaje mi się, że parking jaki oferuje Expo bez problemu obsłuży lwią część organizowanych tam imprez. ;) wiadomo, że pewnie nie zawsze, ale raczej to nie powinno być uciążliwe ;)

Tak, ale z tego co kojarzę, to jest płatny. A wiadomo... Większość by wolała za free :)

kustosz

Postautor: kustosz » 28 sty 2016, 16:18

jafarek pisze:Tak, ale z tego co kojarzę, to jest płatny. A wiadomo... Większość by wolała za free :)

Samochodem byłem raz i był za free. To było podczas targów mieszkań :D

abcd

Postautor: abcd » 10 lut 2016, 13:47

Ostatnio poznałam szczęśliwą osobę. Rozmawialiśmy o wszystkim i m.in. opowiedziałam, że bardzo się cieszę z mieszkania, że spełnia moje oczekiwania i jedyne co, to ten widok na komin. A ta osoba mi mówi: "Komin? Super, mnie bardzo podoba się industrial! Ja też ze swojego mieszkania widzę kominy".
Wszystko zależy od punktu widzenia. Może nie warto nastawiać się na kominy źle? Może też pokochacie industrial?:)
Ja za każdym razem, kiedy teraz myślę o elektrociepłowni to ciepło się uśmiecham i łaskawszym okiem spojrzałam na kominy.

kustosz

Postautor: kustosz » 10 lut 2016, 13:56

abcd pisze:Ostatnio poznałam szczęśliwą osobę. Rozmawialiśmy o wszystkim i m.in. opowiedziałam, że bardzo się cieszę z mieszkania, że spełnia moje oczekiwania i jedyne co, to ten widok na komin. A ta osoba mi mówi: "Komin? Super, mnie bardzo podoba się industrial! Ja też ze swojego mieszkania widzę kominy".
Wszystko zależy od punktu widzenia. Może nie warto nastawiać się na kominy źle? Może też pokochacie industrial?:)
Ja za każdym razem, kiedy teraz myślę o elektrociepłowni to ciepło się uśmiecham i łaskawszym okiem spojrzałam na kominy.

Ja tam cieszę się, że z okna mam widok "na kominek". ;)

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 10 lut 2016, 16:26

Zawsze będziemy mogli się chwalić przez znajomymi, że mamy kominki które dają duuuużo ciepła ;)

sylw

Postautor: sylw » 22 lut 2016, 10:55

Przeszukałam większość wątków i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam :D

W weekend byłam na miejscu budowy zobaczyć okolicę powstającego budynku i to, co mnie przeraziło nie było kominami elektrociepłowni, a placem po drugiej stronie ul. Galicyjskiej (zarezerwowałam mieszkanie z widokiem na Galicyjską, nie Expo).

Brud, stare i zardzewiałe blaszane (niezidentyfikowane) obiekty, przyczepki z wymownymi obrazkami, graffiti zwolenników klubów piłkarskich i inne atrakcje odstraszają mnie bardziej niż kominy....
Czy wiadomo coś czyj jest ten teren oraz czy będzie planowana jego zabudowa? :shock: :o

kustosz

Postautor: kustosz » 22 lut 2016, 11:27

sylw pisze:Przeszukałam większość wątków i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam :D

W weekend byłam na miejscu budowy zobaczyć okolicę powstającego budynku i to, co mnie przeraziło nie było kominami elektrociepłowni, a placem po drugiej stronie ul. Galicyjskiej (zarezerwowałam mieszkanie z widokiem na Galicyjską, nie Expo).

Brud, stare i zardzewiałe blaszane (niezidentyfikowane) obiekty, przyczepki z wymownymi obrazkami, graffiti zwolenników klubów piłkarskich i inne atrakcje odstraszają mnie bardziej niż kominy....
Czy wiadomo coś czyj jest ten teren oraz czy będzie planowana jego zabudowa? :shock: :o

Nie wiem niestety co tam ma być, ale ja na to patrzę tak, że jeszcze w listopadzie (gdy podejmowaliśmy decyzję o kupnie) była w tym miejscu masa starych, zapuszczonych budynków, która naprawdę nie miała wyglądu, natomiast obecnie to wszystko znikło i teren został wyrównany - co jest zdecydowaną zmianą na plus ;)

Boston

Postautor: Boston » 22 lut 2016, 12:17

Z informacji od Lcc miał tam powstać sklep wielkopowierzchniowy i takie pozwolenie jest aktualne w planie zagospodarowania jednak inwestor sie wstrzymał lub wycofał. Widać jednak z tygodnia na tydzień rosnące góry piasku i maszyny tam pracujące wiec cos tam jednak sie dzieje ale co to nie mam pojęcia bo nie znaleźliśmy tam tablic informacyjnych :evil:

abcd

Postautor: abcd » 22 lut 2016, 12:19

Biedronka czy cus takiego?

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”