Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka
Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka
Jestem jak najbardziej za "zebraniem", choć wolałabym to nazwać spotkaniem zapoznawczym. Proponuję spotkać się jakoś późnym popołudniem lub wieczorem. Godzina dla mnie w sumie dowolna. W ten weekend jednak nie mogę. 

Re: Zebranie / spotkanie osób mieszkających w budynku Murapol Bieńczycka
Ok może byc kolejny weekend. Bo samo narzekanie nic nie da, choc człowiekowi lżej, wiadomo. Nikogo nie obrażając, czasem mawiam do znajomych, że w tym bloku najbardziej cywilizowanymi osobnikami są nasze psy i koty 

O tak. A wszyscy się boją mojego psa, a raczej suki. 
Rozumiem, że idziemy w kierunku spotkania weekendowego, a nie wieczornego w tygodniu.

Rozumiem, że idziemy w kierunku spotkania weekendowego, a nie wieczornego w tygodniu.
Jak dla mnie może byc pod wieczór ale po niedzieli. Może ktoś się wypowie, dołączy, ktos na to foum zagląda przecież
Też bardzo chętnie wpadnę na takie spotkanie, choć póki co wolę popołudniem / wieczorem "w tygodniu". Nie mieszkam jeszcze na Bieńczyckiej, ale mam blisko (jestem z Nowej Huty), więc podejście nie stanowi problemu. Gorzej z dostępnością w weekendy, tu bywa różnie.
W każdym razie jestem za, bardzo dobry pomysł, termin się ustali
W każdym razie jestem za, bardzo dobry pomysł, termin się ustali

I co z tym spotkaniem? Proponuję poniedziałek lub wtorek 19.00 lub 20.00. Jak bedzie padać lub będzie zimno spotkanie możemy zrobić w garażu
.

Może około 18-19? Tylko czy ktokolwiek jeszcze jest chętny. Ale tak czy owak
Mnie jest obojętne. Takie godziny rzuciłam, bo sądziłam, że niektóre dzieciaki będą już ogarnięte i pójdą spać.
Jeśli chodzi o mnie, od około 16 będę raczej w domu, więc się dostosuję.Przerabiam teraz kwestię ogrodzenia/ jednak/ trawnika,więc chętnie przedyskutuje sprawę, bo odpowiedzi z adremu póki co nie mam.
Ja o 17, ale jeszcze spacer z psem mam do zrobienia.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”