Ocieplanie i elewcja na osiedlu Avia 2 od Budimexu
Re: Ocieplanie i elewcja na osiedlu Avia 2 od Budimexu
Ciekawe czy zrobią dni otwarte. Chętnie zobaczę widok z ostatnich pięter 

Jak myślicie, to chyba będzie już końcówka prac przy elewacji inwestycji Avia 2. W zasadzie te duże i wyraźne oznaczenia to dosyć ważne będą, biorąc pod uwagę, że sąsiednie budynki będą całkiem do siebie podobne 

-
Ja mam mieszkanie w inwestycji Orlińskiego 6 zakończenie budowy 6 czerwca a informację o powierzchni mieszkania po pomiarach geodezyjnych dostałam 5 lipca. Powierzchnia o 24 cm mniejsza.
cześć 
kupiłem mieszkanie w bloku obok (Orlinskiego 5) i zwracam się tu z takim pytaniem - czy udało się komuś z was już wejść do mieszkania?
faktycznie kupiłem swoje(A-43, 8 piętro z tarasem) w ciemno i strasznie mnie ciekawi jak będzie ten taras i mieszkanie wyglądać w rzeczywistości.
jeśli ktoś z was ma dostęp do tego mieszkania lub pieter powyżej bardzo prosił bym o zdjęcie
z ziemi nic nie widać 

kupiłem mieszkanie w bloku obok (Orlinskiego 5) i zwracam się tu z takim pytaniem - czy udało się komuś z was już wejść do mieszkania?
faktycznie kupiłem swoje(A-43, 8 piętro z tarasem) w ciemno i strasznie mnie ciekawi jak będzie ten taras i mieszkanie wyglądać w rzeczywistości.
jeśli ktoś z was ma dostęp do tego mieszkania lub pieter powyżej bardzo prosił bym o zdjęcie

Wiadomość dla D89
Tak teraz ładnie wygląda przed twoim blokiem

Tak teraz ładnie wygląda przed twoim blokiem

Dzięki, widzę że wszystko już gotowe, ogrodzone i pewnie strzeżone 

supper pisze:Ciekawe czy zrobią dni otwarte. Chętnie zobaczę widok z ostatnich pięter
17-18 .09 dni otwarte

Jest jakieś info w Internecie? Wiadomo które mieszkania będą udostępnione?
D89 pisze:Jest jakieś info w Internecie? Wiadomo które mieszkania będą udostępnione?
Dzwoniłam do budimexu do biura,dni otwarte mają być 17-18 .09 najprawdopodobniej

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”