Tam wszystko jest, ale nie przedszkole, i szkoła. Marnują pieniądze, potem nie ma tego, tamtego, i wszyscy zdziwieni.
PS.Napisz na priva.
Przedszkole, szkoła podstawowa - dostępność w Czyżynach
Re: Przedszkole, szkoła podstawowa - dostępność w Czyżynach
Lucek pisze:Tam wszystko jest, ale nie przedszkole, i szkoła. Marnują pieniądze, potem nie ma tego, tamtego, i wszyscy zdziwieni.
PS.Napisz na priva.
Ja bym powiedział, że skoro wynajmują sale prywatnym firmom to po to, żeby zarabiać a nie marnować pieniądze. Chyba, że coś innego masz na myśli?
LEKCJE GRY NA FORTEPIANIE
Witam serdecznie!
Zawsze marzyłeś/ marzyłaś o graniu na fortepianie, ale coś stanęło Ci na przeszkodzie? Daj tą możliwość swojemu dziecku!
Oferuję profesjonalne lekcje gry na fortepianie zarówno dzieciom (już od 5, 6 roku życia w zależności od rozwoju), młodzieży jak i dorosłym.
Jestem nauczycielką gry na fortepianie w Szkole Muzycznej I stopnia. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w Edukacji Muzycznej.
U dzieci najważniejsze jest przekazywanie wiadomości poprzez zabawę.
Muzyka rozwija kreatywność, kształtuje zdolność koncentracji, wyrabia zdolności manualne, rozwija słuch, wspomaga naukę mowy i języków a także ma wpływ na wiele czynników w rozwoju dziecka.
Nauka muzyki znacząco poprawia wyniki uczniów w szkole w innych przedmiotach. Istnieje możliwość nauki od podstaw jak i kontynuacja doskonalenia zdobytych umiejętności.
Moje kwalifikacje:
I i II stopień Szkoły Muzycznej
Tytuł Magistra Sztuki (ukończone studia I i II stopnia Akademii Muzycznej)
Kurs Pedagogiczny
Czynny i bierny udział w kursach pianistycznych, również międzynarodowych
Nauczyciel czynny zawodowo
Zapewniam wszystkie potrzebne materiały, jak również przyjazną atmosferę do nauki.
Zajęcia odbywają się u mnie - ul. Bolesława Orlińskiego.
790 590 052
Serdecznie zapraszam!
790 590 052
Zawsze marzyłeś/ marzyłaś o graniu na fortepianie, ale coś stanęło Ci na przeszkodzie? Daj tą możliwość swojemu dziecku!

Oferuję profesjonalne lekcje gry na fortepianie zarówno dzieciom (już od 5, 6 roku życia w zależności od rozwoju), młodzieży jak i dorosłym.
Jestem nauczycielką gry na fortepianie w Szkole Muzycznej I stopnia. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w Edukacji Muzycznej.
U dzieci najważniejsze jest przekazywanie wiadomości poprzez zabawę.
Muzyka rozwija kreatywność, kształtuje zdolność koncentracji, wyrabia zdolności manualne, rozwija słuch, wspomaga naukę mowy i języków a także ma wpływ na wiele czynników w rozwoju dziecka.
Nauka muzyki znacząco poprawia wyniki uczniów w szkole w innych przedmiotach. Istnieje możliwość nauki od podstaw jak i kontynuacja doskonalenia zdobytych umiejętności.
Moje kwalifikacje:
I i II stopień Szkoły Muzycznej
Tytuł Magistra Sztuki (ukończone studia I i II stopnia Akademii Muzycznej)
Kurs Pedagogiczny
Czynny i bierny udział w kursach pianistycznych, również międzynarodowych
Nauczyciel czynny zawodowo
Zapewniam wszystkie potrzebne materiały, jak również przyjazną atmosferę do nauki.
Zajęcia odbywają się u mnie - ul. Bolesława Orlińskiego.
790 590 052
Serdecznie zapraszam!
790 590 052
Re: LEKCJE GRY NA FORTEPIANIE
Mam nadzieję, że ma Pani na ten cel przeznaczone jakieś dźwiękoszczelne pomieszczenie, bo inaczej to współczuję sąsiadom.
Dzieliłem kiedyś ścianę salonu z pokojem dzieci sąsiada. Dostały dzieciaki keyboarda i tak rzępoliły, że jak tylko słyszałem jak plumkają to powieka mi drgała. No ale to dzieciaki, ale lekcja gry na klawiszach HAHAHAHAHAA. Coraz trudniej o "normalnych" spokojnych sąsiadów.
to ja od razu mówię, że w klatce E Avia3 będzie stało pianino 

maniekmal pisze:to ja od razu mówię, że w klatce E Avia3 będzie stało pianino
takie ogólnostępne ?
zagi pisze:maniekmal pisze:to ja od razu mówię, że w klatce E Avia3 będzie stało pianino
takie ogólnodostępne ?
e no nie
prywatne, na 5 pietrze.

Jeden ma pianino, inny perkusję elektroniczną(niestety bez słuchawek a z głośnikami), kolejny nagłośnienie kina domowego mocniejsze niż w kinie... avia 3 zapowiada się ciekawie 

Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”