Piszemy Wszyscy prośbę do budimexu o uzupełnienie jednej bardzo drobnej, ale bardzo istotnej rzeczy z punktu widzenia codziennego Życia. W bloku przy ul. Orlińskiego 6 w klatce D tabliczka z oznaczeniem klatki jest w takim miejscu, że jej nikt nie zauważy. Żeby nie niszczyć elewacji trzeba zamontować drugą identyczną. Druga tabliczka 6D musi zostać zamontowana naprzeciwko tabliczki 6E. Jest to drobnostka a ułatwi Życie mieszkańcom, a tak to każdemu z gości odwiedzających trzeba będzie odrębnie tłumaczyć drogę za każdym razem, każdemu dostawcy, dosłownie wszystkim.
Wyślijmy maila wszyscy na wszystkie poniższe adresy mailowe, żeby budimex wiedział, że mieszkańcy tak chcą i to wykonał od ręki.
agnieszka.sledziewska@budimex.pl; andrzej.mis@budimex.pl;
Pozdro:)
Tabliczka klatki D Orlińskiego 6 – wszyscy piszemy do budimexu maila
Re: Tabliczka klatki D Orlińskiego 6 – wszyscy piszemy do budimexu maila
pozostałe maile, wysyłamy do nich wszystkich:)
dariusz.blocher@budimex.pl;
recepcja.krakow@budimex.pl
Pozdr:)
ma ktoś foto jak to teraz wygląda?
mam, ale z niezrozumiałych dla mnie przyczyn nie dodają się do forum
Inok pisze:pozostałe maile, wysyłamy do nich wszystkich:)
chcesz napisac melia do Pana Dariusza Blochera, szefa BdX, firmy zatrudniającej 5 tys ludzi , mającej 10 miliardów przychodów rocznie i jakies 300 mln zysku zeby Ci zamontował drugą tabliczkę ?

Akurat ta osoba osobiście się interesuje tym osiedlem i dla niej to jest tylko kiwnąć palcem, będzie chciał to wyda polecenie do realizacji, oczywiście jeżeli będzie miał taką wiedzę wcześniej 

-
Inok wyślij zdjęcia do admina jeśli masz problem z załączeniem, żebyśmy mogli zobaczyć co tam nie pasuje, bo po tonie Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że bijesz pianę o jakąś błahostkę.
Do prezesa najlepiej polecony za potwierdzeniem odbioru
Do prezesa najlepiej polecony za potwierdzeniem odbioru

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2016, 22:47 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Potwierdzam, w razie problemów pomogę dodać zdjęcia.
Powód: Potwierdzam, w razie problemów pomogę dodać zdjęcia.
Faktycznie jej kompletnie nie widać z tego miejsca gdzie jest teraz, dobry pomysł z ta nową.
Jak widziałam to tylko D jest wyróżniona, każda inna ma swoje oznaczenia w poprawnych miejscach.
Trzeba to zgłosić i niech zrobią drugą.
Trzeba też wysłać informację do Zarządcy 6 skoro już jest i nawet wysokość czynszu już jest znana, jaka będzie po akcie.
Jak widziałam to tylko D jest wyróżniona, każda inna ma swoje oznaczenia w poprawnych miejscach.
Trzeba to zgłosić i niech zrobią drugą.
Trzeba też wysłać informację do Zarządcy 6 skoro już jest i nawet wysokość czynszu już jest znana, jaka będzie po akcie.
poszło, mi też nie uśmiecha się tłumaczyć każdemu 1000 razy, dobre spostrzeżenie 

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”