Problem drugi polega na tym że zwykle domofon powinien być zamontowany przy samych drzwiach a jest na innej ścianie przeciwległej do drzwi koło lustra co może nam przysporzyć spory problem wchodzać do klatki dzwoniąc domofonem np z ciężkimi zakupami itp. Jakoś mi to ciężko sobie wyobrazić jak i kto nad tym myślał i jaki był ogólny zamysł tego kretynizmu.
Klatka C w bolku Orlińsiego 6 - problem z domofonem i skrzynkami
Klatka C w bolku Orlińsiego 6 - problem z domofonem i skrzynkami
Dzisiaj odwiedzając swoją posiadłość
na Orlinskiego 6 w klatce C wsadzilem rękę do skrzynki nie mając klucza i napisało do mnie UPC
.Problem jest taki że skrzynki mają zbyt duży otwór i każdy będzie mógł wyciągać nasze korespondencję :/
Problem drugi polega na tym że zwykle domofon powinien być zamontowany przy samych drzwiach a jest na innej ścianie przeciwległej do drzwi koło lustra co może nam przysporzyć spory problem wchodzać do klatki dzwoniąc domofonem np z ciężkimi zakupami itp. Jakoś mi to ciężko sobie wyobrazić jak i kto nad tym myślał i jaki był ogólny zamysł tego kretynizmu.
Re: Klatka C w bolku Orlińsiego 6 - problem z domofonem i skrzynkami
a co napisało UPC?
z tym domofonem to już się chyba nic nie da zrobić. Zostaje na amen.
z tym domofonem to już się chyba nic nie da zrobić. Zostaje na amen.
Ja myślałem, że te skrzynki, to jeszcze są niedokończone i będą na nich jakieś klapki jeszcze, ale może się mylę i tak to zostanie. Z domofonami to zgadzam się, że dziwnie to wymyślili, nie wiem dlaczego tak daleko od drzwi.

Przez chwilę też tak myślałem że może jeszcze coś wstawią wte skrzynki ale sam nie wiem .UPC przesłało akutualną ofertę 
Podczas odbiorów będzie trzeba się ich zapytać o te dwie sprawy ,przypominam że podczas odbiorów też można zwracać uwagę na niedoróbki w częściach wspólnych.
To dopytajcie sobie o ten murek. Bo wygląda mi na monco niedokończony ( nieotynkowany
a raczej tak to nie mialo zostać
) Zdjęcie zrobione w dzień dni otwartych na Avi2.

Wszyscy mieszkancy klatki C przy odbiorach niech otym wspominają bo to słabo wygląda, wtedy coś ztym zrobią najlepiej napisać w prokotole odbioru mieszkania.
Diament30 pisze:Wszyscy mieszkancy klatki C przy odbiorach niech otym wspominają bo to słabo wygląda, wtedy coś ztym zrobią najlepiej napisać w prokotole odbioru mieszkania.
Potwierdzam murek na tle całości wygląda nieestetycznie. Wysłałam już e-maila do Bdx w tej sprawie, zobaczymy co odpiszą.
Magdalena pisze:Diament30 pisze:Wszyscy mieszkancy klatki C przy odbiorach niech otym wspominają bo to słabo wygląda, wtedy coś ztym zrobią najlepiej napisać w prokotole odbioru mieszkania.
Potwierdzam murek na tle całości wygląda nieestetycznie. Wysłałam już e-maila do Bdx w tej sprawie, zobaczymy co odpiszą.
Brawo oby tak dalej. Sprawę skrzynek poruszę podczas odbioru.
Szerokość otworu wrzutowego jest określona w rozporządzeniu, musi być 2 cm i koniec. Nawet w starych blokach skrzynki muszą być wymienione na spełniające normę.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”