Ocieplanie i elewacja inwestycji Orlińskiego 8 w Krakowie
-
Re: Ocieplanie i elewacja inwestycji Orlińskiego 8 w Krakowie
Dzięki @Usia za sprawdzenie sprawy z BDMX 

A z kad ta wiadomość że dopiero druga połowa lutego? Powiem szczerze że słabo to wszystko wygląda byłem tam wczoraj to jest tak jak piszecie jest tyle nie do ciągnięc które widać gołym okiem no ale 100 % to 100 % w sumie mają 5,5 miesiąca na poprawki
Piepia pisze:A z kad ta wiadomość że dopiero druga połowa lutego? Powiem szczerze że słabo to wszystko wygląda byłem tam wczoraj to jest tak jak piszecie jest tyle nie do ciągnięc które widać gołym okiem no ale 100 % to 100 % w sumie mają 5,5 miesiąca na poprawki
druga połowa lutego na odbiory to informacja z wczoraj od BDMX. Przy zaznaczeniu, że to opcja najwcześniejsza...patrząc na inne bloki obstawiam jednak marzec.

-
Poza tym, jak już wcześniej pisałam: trzeba brać pod uwagę to, że Avia 5 miała opóźnienie, co chcąc nie chcąc będzie rzutowało na to, że my będziemy mieć odbiory dopiero po nich. Klatka w której brakuje barierek na balkonach: myślę, że tu siłą rzeczy będzie marzec.
Po żyjemy zobaczymy pozdrawiam
Stan na dzień 15/10/2016 ~14:4o.

Dzięki za zdjęcia. I niech pani z Biura Budimexu nie kłamie przez telefon ze jest 100% po co te kłamstwa
Czekamy z niecierpliwością pozdrawiam mieszkańców z 8

Stan na dzień 22/10/2016 ~14:3o.

Klasycznie nie obyło się bez pyskówki z cieciem który usilnie twierdzi iż Budimex nie pozwala robić zdjęć bo jest to teren budowy itp itd.... choć w biurze Budimexu twierdzą iż może miał ciężki dzień... jak widać tylko takie ma
Natomiast patrząc na tempo prac i jak to wygląda z zewnątrz, jest szansa że zdążą do końca listopada ogarnąć... oby
Co do wewnątrz i tak nie widać więc spokojnie do marca zdążą 

Klasycznie nie obyło się bez pyskówki z cieciem który usilnie twierdzi iż Budimex nie pozwala robić zdjęć bo jest to teren budowy itp itd.... choć w biurze Budimexu twierdzą iż może miał ciężki dzień... jak widać tylko takie ma

Natomiast patrząc na tempo prac i jak to wygląda z zewnątrz, jest szansa że zdążą do końca listopada ogarnąć... oby

Chciałem tylko przypomnieć, że są też fotki na stronie Budimexu. Data 20.10

Widzę że czasem wyciągają wnioski i pod naszym blokiem zrobili już normalne stojaki na rowery.

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”