Budynek Avia 5 - ruszyła budowa wykopu pod etap IV
Budynek Avia 5 - ruszyła budowa wykopu pod etap IV

Re: Budynek Avia 5 - ruszyła budowa wykopu pod etap IV
Na oficjalnej stronie pojawiły się pierwsze zdjęcia z budowy naszego budynku
http://www.budimex-nieruchomosci.pl/krakow-osiedle-avia-5/zobacz-swoje-osiedle.html
Czyli już nie jesteśmy właścicielami łąki, tylko wielkiej dziury w ziemi

Czyli już nie jesteśmy właścicielami łąki, tylko wielkiej dziury w ziemi

Ech....... Myślałam, że już będzie coś konkretniejszego ;(
Niedługo będą nowe zdjęcia, wykop pod Avię 5 jest jeszcze większa. To już dziura konkret 
I z tego co można zobaczyć w nowych Czyżynach, to jak na razie Budimex całkiem dobrze radzi sobie z dotrzymywaniem terminów zapisanych w umowach, więc nos do góry

I z tego co można zobaczyć w nowych Czyżynach, to jak na razie Budimex całkiem dobrze radzi sobie z dotrzymywaniem terminów zapisanych w umowach, więc nos do góry

Ma ktoś jakieś nowe zdjęcia z budowy? Jestem ciekawy jakie są postępy po ostatnich dwóch tygodniach 

Tak to wyglądało mniej więcej przed tygodniem, teraz mogło się więcej zmienić i pewnie tak jest 

Witam, zjawiłem sie na budowie będąc w pobliżu i zrobiłem 2 zdjęcia bo nic innego nie warto fotografować 
Stan na 10stycznia.

Pozdrawiam

Stan na 10stycznia.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 sty 2015, 16:51 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dodałem zdjęcia przy pomocy opcji "Img", w kórej można wkleić link do zdjęcia z serwisu służącego do hostowania fotografii. Choć być może gdyby były nieco mniejsze, to lepiej by wyglądały.
Powód: Dodałem zdjęcia przy pomocy opcji "Img", w kórej można wkleić link do zdjęcia z serwisu służącego do hostowania fotografii. Choć być może gdyby były nieco mniejsze, to lepiej by wyglądały.
Dzięki za foty, dodałem je tu z wykorzystaniem znacznika "Img". Wygląda na to, że wykop niedługo będzie gotowy. Swoją drogą muszą przed wiosną chyba uwinąć się ze wszystkim dziurami, bo później pewnie do czerwca nie będą mogli wiele zmienić ze względu na sezon lęgowy ptaków
Coś o tym pisali na stronie o tym, jak odpowiedzialnie prowadzą inwestycje 

Też próbowałem dodać zdjęcia ze znacznikiem img ale ucina te zdjęcia więc wstawiłem linki. A co do ptaków to niech szukają innego miejsca lęgowego
co to za prawo że budować nie wolno bo jakiś gołąb czy żuczek ma sezon lęgowy ... 

Teraz to każdy deweloper się boi, że na jego działce ktoś znajdzie jakiegoś modraszka czy innego gniewosza i będą opóźnienia, o ile w ogóle da się coś przez to postawić
W każdym razie Budimex gdzieś się tłumaczył, że nie będzie podejmował prac w okresie lęgowym ptaków. Myślę, że sporo sąsiadów z okolicznych osiedli chętnie podrzuciło by tam na łąkę jakiegoś głuszca albo cietrzewia 
A co do zdjęć dodawanych przez "img", to chyba nieźle jest, jeśli są szerokie na 700 px, wtedy nic nie jest obcinane.

A co do zdjęć dodawanych przez "img", to chyba nieźle jest, jeśli są szerokie na 700 px, wtedy nic nie jest obcinane.
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”