Idzie nieźle Też byłem się tam ostatnio przejść i faktycznie, czwarte piętro bloku rośnie bardzo ładnie I też widziałem płot, tylko nie wiem czy to będzie Avia 8, raczej Orlińskiego 8, bo tak by wychodziło z mapki osiedla Avia, która jest pod linkiem (choć nie dam sobie uciąć ręki ). A daszek przed drzwiami do śmietnika na pewno się przyda, to fakt
Mamy prawie relację live z budowy Orlińskiego 4 Myślę, że do świąt powinni skończyć zalewanie betonem 4 piętra. Ciekawe czy uda im się wyprzedzić harmonogram, bo z niego wychodzi, że kolejny etap ma się zakończyć pod koniec stycznia, a dużo już chyba nie zostało względem tego, co zostało zapisane w umowach
Przesyłam najświeższe zdjęcia z dnia dzisiejszego jednocześnie pragnę złożyć dla wszystkich przyszłych Sąsiadów najlepsze Świąteczne życzenia Spokojnych i radosnych ! ho ho ho !
Heh, ubiegłeś mnie z tymi zdjęciami, bo też mam kilka z ostatnich dni, ale z tego co widziałem, to zabierają się za kolejną kondygnację. Ciekawe czy zalali już płytę od północy, no ale dzisiaj mniejsza z tym
Dzięki za życzenia i również pięknych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku wszystkim przyszłym sąsiadom! Przy kolejnej wigilii pewnie będziemy już powoli myśleć o odbieraniu mieszkań. I tego też wszystkim życzę!