jafarek pisze:Zdjęcia z dzisiejszego ranka
sidney pisze:Kurde, widzę że faktycznie robią ziemne roboty, aż się prosi zostawić rurę ochronną pod przeciągnięcie zasilania szlabanu :/...
kustosz pisze:sidney pisze:Kurde, widzę że faktycznie robią ziemne roboty, aż się prosi zostawić rurę ochronną pod przeciągnięcie zasilania szlabanu :/...
Ktoś coś pytał czy w ogóle to wchodzi w grę? Z tego co pamiętam plan zagospodarowania przestrzennego zabrania grodzonych osiedli i szlabanów, ale nie wiem jak to się przekłada dalej
Greg pisze:Tydzień temu podpisywalem umowę deweloperska, przedstawicielka powiedziała ze najprawdopodobniej szlabany będą. Podkreślam "najprawdopodobniej"...
kustosz pisze:Z tego co pamiętam plan zagospodarowania przestrzennego zabrania grodzonych osiedli i szlabanów, ale nie wiem jak to się przekłada dalej
jafarek pisze:Plan zabrania grodzenia "płotem" - szlaban nie jest traktowany jako ogrodzenie. Tak mi tłumaczyli w biurze, więc wszystko się okaże.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości