Zapoznanie sąsiadów - integracja mieszkańców nowych bloków Centralna Park
Re: Zapoznanie sąsiadów - integracja mieszkańców nowych bloków Centralna Park
Ja wiem, że nie wszystkim się to w głowie mieści ale.nie.posiadam twarzoksiążki i posiadać nie zamierzam. Zaryzykuje nawet stwierdzenie, że nie jestem w tym postanowieniu osamotniony.
Jest nas więcej @Pegaso
Poza tym wydaje mi się, że czasem pewne kwestie, np. związane z deweloperem i stosunkach z nim lepiej poruszać na forum bardziej anonimowo... Z drugiej wiem z doświadczenia, że przedstawiciele deweloperów czytują takie fora i często pomaga to załatwić problematyczne sprawy, zwłaszcza jak ktoś nie buduje, jako spółka celowa, tylko pod własną marką, na którą jednak trzeba zapracować i nie chciałby się jej roztrwonić
Na forum Osiedla Avia i Osiedla Orlińskiego udało się trochę rzeczy z Budimexem załatwić.

Ja osobiście wolę korzystać z forum. Grupy facebookowe są dla mnie dość chaotyczne, tutaj wszystko jest w osobnych tematach i każdy czyta to, co chce. Inna sprawa, że tutaj nam się już trochę dyskusji narobiło, w grupie już tego nie odtworzymy.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”