Witam,
czy te komórki w budynku D i E są? ale już nie pozostało nic wolnego?
czy pozostaje mi tylko box garażowy lub czekać na ewentualną wózkownie/rowerownie?
Komórka lokatorska - kupię / wynajmę (Osiedle Centralna Park Kraków)
Re: Komórka lokatorska - kupię / wynajmę (Osiedle Centralna Park Kraków)
W budynku D juz na samym poczatku wszystkie sie sprzedaly. A w budynku E podobno byly tylko 2 i tez sa sprzedane 

W obu budynkach nie ma wolnych komórek od samego początku. Te schodzę wraz z pierwszymi mieszkaniami.
Wózkownia - jest szansa, że będzie. Ale na mega miejsce bym się nie nastawiam.
Miejsca postojowe w podziemiu jeszcze są dostępne w obu budynkach.
W bud. D - cena 30 tys. zł, w budynku E - w promocji obecnie po 15 tys. zł. Ale chyba jest zastrzeżenie, że miejsce postojowe w danym bloku można kupić tylko jeśli ma się mieszkanie. Tak na pewno było z komórką.
Wózkownia - jest szansa, że będzie. Ale na mega miejsce bym się nie nastawiam.
Miejsca postojowe w podziemiu jeszcze są dostępne w obu budynkach.
W bud. D - cena 30 tys. zł, w budynku E - w promocji obecnie po 15 tys. zł. Ale chyba jest zastrzeżenie, że miejsce postojowe w danym bloku można kupić tylko jeśli ma się mieszkanie. Tak na pewno było z komórką.
My kupowaliśmy w promocji miejsce postojowe w budynku E za 15tys zł
Ceny za miejsce są już bez promocji - chyba, że standardowa zagrywka dewelopera, że już po promocji.
Jaka zagrywka w tym, że promocja dobiegła końca?sojus pisze:Ceny za miejsce są już bez promocji - chyba, że standardowa zagrywka dewelopera, że już po promocji.
Hej ewka_1290. Mam (będę miał) piwnicę 4m2 w budynku D. W zasadzie nie będzie mi potrzebna. Sprzedać nie chcę ale wynająć mógłbym. Jakbyś była zainteresowana to pisz na pw. michał
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”