Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
sojus

Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Postautor: sojus » 29 lis 2016, 13:56

Witam.

Pytanie mam odnośnie doradcy: Adam Kowarski współpracujący z LC Corp?

Czy ktoś korzystał z jego usług?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi :)

madziks

Re: Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Postautor: madziks » 29 lis 2016, 14:40

My załatwialiśmy z Michałem Złoczewskim z open finance - ale on w LCC siedzi na Grzegórzeckiej.
Spoko gość - dzwonił nawet jak nic nie miał :)

madziks

Postautor: madziks » 29 lis 2016, 14:44

jakbyś nie chciał swojego, to polecam naszego :)

sojus

Postautor: sojus » 29 lis 2016, 14:57

Moją sprawą zajmuje się właśnie Pan Adam - wydaje się ok ale chciałem zapytać czy może już ktoś korzystał z jego usług.

On też siedzi w biurze LC Corp więc to też jest plus bo wszystko jest w jednym miejscu :)

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 29 lis 2016, 15:10

sojus pisze:Moją sprawą zajmuje się właśnie Pan Adam - wydaje się ok ale chciałem zapytać czy może już ktoś korzystał z jego usług.

On też siedzi w biurze LC Corp więc to też jest plus bo wszystko jest w jednym miejscu :)

Jeśli chodzi o mnie to tez Pan Adam. Jestem przed spotkaniem kompletujacym dokumentację do złożenia wniosku kredytowego w mdm na 2017r.
Wydaje się być ok ;)

karolajna

Postautor: karolajna » 29 lis 2016, 15:29

Załatwiałam z panem Adamem cały kredyt w MDMie od początku do (szczęśliwego) końca i gdybym kolejny raz musiała się z tym bawić, też chciałabym korzystać z jego pomocy, wszystko fajnie tłumaczył i żadna moja wątpliwość nie została niewyjaśniona, z czystym sercem polecam. :)

Awatar użytkownika
jafarek
Kontaktowanie:

Postautor: jafarek » 29 lis 2016, 16:27

Ja natomiast korzystałem z usług p. Michała. Szybko reagował jeśli trzeba było, doradzał, pomagał. Polecam.

sidney

Postautor: sidney » 29 lis 2016, 17:29

Ja polecam współpracę z niezależnymi doradcami (nie związanymi z żadnymi korporacjami ani deweloperem).
Jak coś to mogę polecić osobę która mi pomagała.

Annarem

Postautor: Annarem » 29 lis 2016, 18:09

My korzystaliśmy z pomocy Pana Adama i też, gdybym miała przechodzić przez to raz jeszcze, zgłosiłabym się do niego :) Tłumaczył wszystko łopatologicznie takim laikom w kwestiach kredytu, jak my, od razu dzwonił, jak coś było wiadomo, odpisywał na wszystkie wiadomości i po raz kolejny tłumaczył, co dalej robić, bo z tymi kredytami, to jeden wielki cyrk :o A poza tym jest pozytywnie zakręcony i z narzeczonym lubiliśmy jeździć na te spotkania z nim, bo wprowadzał jakąś taką pozytywną atmosferę :) Polecam :)

Nowy

Postautor: Nowy » 29 lis 2016, 21:24

sidney pisze:Ja polecam współpracę z niezależnymi doradcami (nie związanymi z żadnymi korporacjami ani deweloperem).

A ja myślę, że tu nie ma miejsca na żadne sentymenty, albo zrażanie się do kogoś z zasady. Wg mnie najlepsza metoda, to porównanie ofert kredytów hipotecznych, wzięcie np. od przedstawiciela banków przy deweloperze i przejście się z tym po innych doradcach, kto przebije, ten wygrywa. Tu o grube pieniądze chodzi ;) Inna sprawa, że deweloperzy mają nieraz niezłe układy z bankami i skrojoną pod nich niezłą ofertę, na pewno warto także jej się przyjrzeć. Oczywiście sporo zależy też od tego, w jakiej wysokości bierzemy kredyt i na jak długo, bo im więcej zarabia bank na nas, tym bardziej jest skory do negocjacji ;)

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”