Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
abcd

Re: Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Postautor: abcd » 29 lis 2016, 22:45

A wg nas pan Adan jest nieprofesjonalny i zraził nas do siebie juz podczas drugiej rozmowy. Zmieniliśmy doradcę.

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 29 lis 2016, 23:04

abcd pisze:A wg nas pan Adan jest nieprofesjonalny i zraził nas do siebie juz podczas drugiej rozmowy. Zmieniliśmy doradcę.

Może coś więcej? Z chęcią dowiemy się co się stało że was do siebie zraził.

sojus

Postautor: sojus » 29 lis 2016, 23:46

Dzięki za odpowiedzi.

Mi też wydaje się konkretny bo byłem u 3 innych - schemat działań jakie mamy podjąć taki sam u wszystkich a np sam fakt iż wpłacając zaliczkę - rezerwację nie stracę jej jeśli bank odmówi mi kredytu z jakiegoś względu - i to właśnie dzięki temu iż ktoś od nich załatwia kredyt i danej osobie wierzą - doradcom spoza firmy nie koniecznie.

Napisać post że nie polecacie każdy potrafi prosimy o szczegóły bo z doradcami jak z weselami nigdy wszystkim nie dogodzi i zawsze będzie ktoś narzekał :P

Rezerwacja opłacona, w czwartek finalne dostarczenie dokumentów :)

Awatar użytkownika
Greg

Postautor: Greg » 30 lis 2016, 0:02

sojus pisze:Dzięki za odpowiedzi.

Mi też wydaje się konkretny bo byłem u 3 innych - schemat działań jakie mamy podjąć taki sam u wszystkich a np sam fakt iż wpłacając zaliczkę - rezerwację nie stracę jej jeśli bank odmówi mi kredytu z jakiegoś względu - i to właśnie dzięki temu iż ktoś od nich załatwia kredyt i danej osobie wierzą - doradcom spoza firmy nie koniecznie.

Napisać post że nie polecacie każdy potrafi prosimy o szczegóły bo z doradcami jak z weselami nigdy wszystkim nie dogodzi i zawsze będzie ktoś narzekał :P

Mdm?

abcd

Postautor: abcd » 30 lis 2016, 4:33

@Greg, nie chce podawać konkretnej sytuacji i konkretnych slow, ale chodzi o komentowanie naszego życia osobistego i opowiadania jakiejś dziwnej treści o marzeniach pana A. Zamiast o kredycie :lol:

sojus

Postautor: sojus » 30 lis 2016, 9:09

Greg pisze:
sojus pisze:Dzięki za odpowiedzi.

Mdm?

Zgadza się :)

sidney

Postautor: sidney » 30 lis 2016, 9:54

Ja polecam niezależnych doradców . Niezależnych w sensie nie związanych z żadną korporacją doradców finansowych ani deweloperem. Wg mnie nie maja oni interesu w sprzedaży kredytu danego banku, a faktycznie dopasują warunki produktu kredytowego pod klienta.
Jeśli ktoś potrzebuje namiary to proszę o wiadomość priv.

Raffle

Postautor: Raffle » 30 lis 2016, 10:10

sidney pisze:Ja polecam niezależnych doradców . Niezależnych w sensie nie związanych z żadną korporacją doradców finansowych ani deweloperem. Wg mnie nie maja oni interesu w sprzedaży kredytu danego banku
Zartujesz? A prowizje od sprzedanego kredytu przekazuja na cele charytatywne? :)
To dla nich takze biznes, sprzedac cos co rowniez im sie oplaca, a nie tylko klientowi..

sidney

Postautor: sidney » 30 lis 2016, 11:20

Raffle pisze:
sidney pisze:Ja polecam niezależnych doradców . Niezależnych w sensie nie związanych z żadną korporacją doradców finansowych ani deweloperem. Wg mnie nie maja oni interesu w sprzedaży kredytu danego banku
Zartujesz? A prowizje od sprzedanego kredytu przekazuja na cele charytatywne? :)
To dla nich takze biznes, sprzedac cos co rowniez im sie oplaca, a nie tylko klientowi..

Otworzyłeś mi oczy, myślałem że robią to dla bo po prostu lubią

deceq

Postautor: deceq » 30 lis 2016, 12:52

Co do Pana Adama to ma trochę trudny interfejs w komunikacji mailowej , często musiałem 3 razy pytać o co mu chodzi w odpowiedziach na moje maile.

Poza tym to całkiem pozytywny człowiek, ja akurat lubię jak ktoś potrafi przy załatwianiu takich spraw porozmawiać też na inne tematy czy zażartować. Ale to oczywiście kwestia gustu, ja sobie takich ludzi cenię, a ktoś inny może to uznać za nieprofesjonalne.

Co do samego kredytu to porównywałem ofertę pana Adama z innymi doradcami i na sam koniec od niego wyszła najlepsza oferta. Do tego bardzo szybko i sprawnie załatwiona, bez obciążania mnie kłopotami np. z wypełnianiem dokumentów. Mam tu porównanie z innym doradcą który na wstępie zasypał mnie około setką dokumentów które powinienem wypełnić, czyli tak naprawdę odwalić za niego całą robotę a on by sobie je tylko poukładał i złożył do banku.

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”