Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
sojus

Re: Doradca Kredytowy LC Corp Kraków - opinie o kredytach i ofercie

Postautor: sojus » 30 lis 2016, 13:02

deceq pisze:Poza tym to całkiem pozytywny człowiek, ja akurat lubię jak ktoś potrafi przy załatwianiu takich spraw porozmawiać też na inne tematy czy zażartować. Ale to oczywiście kwestia gustu, ja sobie takich ludzi cenię, a ktoś inny może to uznać za nieprofesjonalne.

Co do samego kredytu to porównywałem ofertę pana Adama z innymi doradcami i na sam koniec od niego wyszła najlepsza oferta. Do tego bardzo szybko i sprawnie załatwiona, bez obciążania mnie kłopotami np. z wypełnianiem dokumentów. Mam tu porównanie z innym doradcą który na wstępie zasypał mnie około setką dokumentów które powinienem wypełnić, czyli tak naprawdę odwalić za niego całą robotę a on by sobie je tylko poukładał i złożył do banku.

dokładnie :) pytam żeby nie żałować że nie zapytałem a jak wiadomo nie kupujemy skarpet na chwile tylko mieszkanie z kredytem na całe życie :D

pablox

Postautor: pablox » 01 gru 2016, 0:45

Też miałem okazję zetknąć się z panem Adamem i muszę powiedzieć że mam mieszane uczucia. Nie powinno dziwić że jest miły, wszak ma w tym interes, żeby klient skorzystał z jego usług. Nie można mu też odmówić cierpliwości w odpowiadaniu na wszelkie pytania dotyczące kredytu.
Ale co do ofert jakie proponował mam kilka zastrzeżeń. Niby miał pełen wachlarz banków i składał wnioski do kilku, ale ostatecznie i tak najbardziej promował oferte Millennium, choć nie do końca jest prawdą że ten bank miał najlepszą propozycję. Pozostałe wnioski dziwnym trafem utykały gdzieś w trakcie procesu rozpatrywania.

deceq

Postautor: deceq » 01 gru 2016, 10:51

A to ciekawe, bo akurat w moim przypadku nawet mi nie zaproponował Millenium :D Za to miałem 3 inne banki z wstępnymi ofertami i między nimi wybierałem.

karolajna

Postautor: karolajna » 01 gru 2016, 11:46

Niby miał pełen wachlarz banków i składał wnioski do kilku, ale ostatecznie i tak najbardziej promował oferte Millennium, choć nie do końca jest prawdą że ten bank miał najlepszą propozycję.

no ja tam chciałam do Millennium, i dostałam oczywiście przygotowaną ofertę, koniec końców inne banki w moim przypadku miały lepsze propozycje :)

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”