Aneksy i zmiany w pierwotnych planach mieszkań na Orlińskiego 1 od Budimex

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 1 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Virginia

Aneksy i zmiany w pierwotnych planach mieszkań na Orlińskiego 1 od Budimex

Postautor: Virginia » 23 gru 2016, 18:11

UWAGA
Czy ktoś dostał od Budimexu pismo odnośnie kwestii antresoli i innych zmian jakie będą w aneksie?

Ja jeszcze aneksu nie podpisywałam i teraz już chyba wiem czemu tyle to trwa. Dotyczy to oczywiście osób, które
miały mieszkanie na ostatnim piętrze z antresolą (wieża zachodnia). Czy są może tutaj takie osoby?

Po nowym roku mam się kontaktować z budimexem telefonicznie odośnie tych zmian w antresoli i innych, które są w aneksie.

kamil

Re: Aneksy i zmiany w pierwotnych planach mieszkań na Orlińskiego 1 od Budimex

Postautor: kamil » 23 gru 2016, 21:45

Zmiany odnośnie antresoli? Możesz napisać coś więcej? Budimex znowu coś zawalił? To by wyjasnialo czemu dlaczego budowa zachodniej wieży sie tak przedluzala:/:/

gucio

Postautor: gucio » 24 gru 2016, 23:13

Czyli jednak coś było . . . :evil: który to mi zwracal uwagę że sieje zamęt. . .

Virginia

Postautor: Virginia » 26 gru 2016, 22:06

Ja też zastanawiałam się czy te głosy odnośnie kolejnego problemu (oprócz przesunięcia o 3 metry) są podstawne i teraz obawiam się, że tak.

Nie dostałam żadnych konkretnych informacji, Budimex po nowym roku ma się ze mną kontaktować w tej sprawie. Napisałam do nich pare maili co z podpisaniem aneksu do umowy, w ogóle mi nie odpisali, co już wydawało mi się dziwne. Przed świętami dostałam maila, że muszą ze mną przedyskutować pewne zmiany, które wynikły i które też chcieliby dodać do aneksu i że te zmiany dotyczą antresoli. Mail napisany bardzo zachowawczo, nic z niego nie wynika. Będę informować co dalej, ale zaniepokoiło mnie to bardzo.

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”