Mam do wynajęcia miejsce postojowe zewnętrzne.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila marcelina.cebo@gmail.com lub tel 698647758
Miejsca postojowe do wynajecia pod blokiem Orlińskiego 6 w Krakowie
-
-
Re: Miejsca postojowe do wynajecia pod blokiem Orlińskiego 6 w Krakowie
Witam wszystkich jestem chętny na wynajem miejsca postojowego lub miejsca w garażu jak by ktos coś miał:)
Poszukuję do wynajęcia miejsca powstojowego w garażu na zewnątrz - Orlińskiego 6
Poszukuję do wynajęcia miejsca postojowego w garażu w klatce B lub na zewnątrz pod klatką A lub B. Osoby chętne do wynajęcia proszę o kontakt pod numerem telefonu 693-574-066
Poszukuję miejsca postojowego w okolicy bloku nr. 6, preferowana klatka A. Proszę o kontakt pod numerem 506-936-989. Pozdrawiam.
Dzien dobry,
ja rowniez bylabym zainteresowana wynajmem miejsca postojowego w okolicach bloku lub w parkingu podziemnym. Jesli ktos ma takie do zaoferowania to prosze o kontakt telefoniczny: 696032337.
Pozdrawiam
ja rowniez bylabym zainteresowana wynajmem miejsca postojowego w okolicach bloku lub w parkingu podziemnym. Jesli ktos ma takie do zaoferowania to prosze o kontakt telefoniczny: 696032337.
Pozdrawiam
Poszukuję miejsca postojowe pod blokiem obojętnie która klatka tel. 693-574-066
Zapraszam na priv, albo proszę o mail: miejsce.postojowe@outlook.com mam miejsce przy klatce D/E
EDIT. nieaktualne
EDIT. nieaktualne
Ostatnio zmieniony 07 gru 2016, 18:44 przez ngy16687, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, jestem zainteresowany kupnem zewnętrznego miejsca postojowego przy bloku Orlińskiego 6 - marcin.alien@vp.pl
Dziękuję i pozdrawiam
Dziękuję i pozdrawiam
-
Cześć, również jestem zainteresowana wynajęciem miejsca postojowego w okolicy Orlińskiego 6. Jeśli ktoś ma miejsce do wynajęcia, proszę o kontakt na basia.tyras@interia.pl.
-
Żółwik pisze:Rysiul4 pisze:Trohgal pisze:jak rozumie jezdzisz smartem :p
Raczej nie ;p
W sumie 200 zl miesiecznie do przezycia. Jakby ktos chcial mi wynajac to prv
To 200 zł to koszt bez czynszu czyli samego odstępnego. Dolicz jeszcze min. 50 zł opłat dla administratora za utrzymanie miejsca. O ile przed budynkiem widać sens takiego wynajmu to już w podziemnym nie bardzo, gdzie koszty stałe są powyżej 100 zł.
Ile dokladnie placicieza czynsz w garazu podziemnym?
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”