gucio pisze:Współczuje mieszkancom bloku "milej" lokatorki na parterze od strony Orlinskiego .
Wieczorem widziałem jak lalunia siedziała w oknie w samych majtkach pokazując "kino", nogi wystawaly na zewnątrz okna , było to co najmniej dziwne zachowanie albo pijana albo nacpana osóbka
Dzisiaj tez przez przypadek przechodziłem i zauważyłem taki oto obrazek jak na załączonym zdjęciu . . .
Pod parapetem czarne plamy od butów musiała dużo razy uderzać w ściane a na parapecie kilka petow po papierosach .
Ręce opadają i ciężko robi się na sercu a nawet mieszkania jeszcze nie wszystkie są odebrane
Ciekawe co będzie później ?
Nie pochwalam takiego zachowania - można wypaść z okna i nieszczęście gotowe. Jednak bądźmy poważni.. nie fotografujmy sobie nawzajem okien i wszystkiego dookoła - co dalej? będziemy robić filmy i wrzucać na YT?
Jeśli drodzy sąsiedzi chcecie mieć tu Alternatywy4 - a blokowisko je bezsprzecznie przypomina - to wytypujcie delegata na stanowisko Anioła i po sprawie. Żenujące są te wszystkie zdjęcia pasjonatów fotografii detektywistycznej.