lrc1912 pisze:Je też nie jestem w stanie sobie tego wyobrazićciekaw jestem kto wpadł na taki pomysł
mogli to inaczej zrobić, a konkretnie doprowadzić drogę do galerii.
Prze gigant z Ciebie...
lrc1912 pisze:Je też nie jestem w stanie sobie tego wyobrazićciekaw jestem kto wpadł na taki pomysł
mogli to inaczej zrobić, a konkretnie doprowadzić drogę do galerii.
lrc1912 pisze:Powiem tyle: urzędnicy miejscy nie po*****o się wam we łubie! Już czujecie smród pieniędzy które deweloper chce wam wcisnąć do kieszenie w zamian za wydanie zgody na budowę w tym miejscu. O ku**a tak być nie będzie! Muzeum Lotnictwa wykupiło tą działkę od Agencji Mienia Wojskowego i wy nie będziecie tam nic stawiać. Znając Dyrektora Muzeum Lotnictwa to na pewno się na to nie zgodzi, ale na wszelki wypadek wyślę mu pismo w tej sprawie i wy zróbcie to samo, bo w końcu to też jest wasz Park i na pewno przychodzicie tam regularnie.
Zagi pisze: Przeciez z tego artykułu wynika , ze to dyrektor Muzeum Lotnictwa odsprzedał działke , wiec na co ma sie niby nie zgodzić , Ty go chyba jednak dobrze nie znasz
Oprócz remontu istniejących obiektów w planie jest też odbudowa dwóch hangarów, które pozwoliłyby zupełnie rozwiązać problem powierzchni ekspozycyjnej. Zmieściłoby się w nich nawet czterdzieści samolotów, które dziś niszczeją pod wpływem warunków atmosferycznych. Prawdopodobnie obiekty powstałyby osobno, w pewnym odstępie czasowym, bo muzeum nie będzie w stanie sobie pozwolić za jednym razem na tak duży wydatek.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości