Komentarz jest zbędny.

mqs pisze:Intencje słuszne, wykonanie ciut gorsze, ale myślę, że racjonalizator dokończy dzieła i będzie porządek.
bliszka pisze:Nierozumieniem jak można popierać dewastacje drzwi! Otwory w drzwiach czemuś mają służyć. Tym bardziej że są drugie drzwi.
Ogólnie jestem bardzo zniesmaczony osiedlem na jakim przyszło mi zamieszkać. Na co dzień spotykam miłe i sympatyczne osoby a klatki po niecałym roku zdewastowane. Jak nie pies/kot/człowiek zesra się i próżno szukać autora takiego dzieła artystycznego to znów pojawi się wiślacki kibol nalepiający naklejki, kiedy indziej jakiś rasta dureń napisze markerem (GM4L), do tego pojawi się pan budowlaniec który uważa że może niszczyć do woli bo i tak nikt go nie złapie za rękę. Na koniec żeby było mało jakiś oszołom bawi się w izolację drzwi. Noż kur.... ludzie gdzie my żyjemy. Mieszkania nie należały do najtańszych a czuje się jak bym kupił mieszkanie na jakimś zadupiu gdzie wszyscy mogą robić co chcą bo żadne normy zycia we wspólnocie nie obowiązują.
Plac przed blokiem (który powinien powinien być terenem zielonym) zdewastowany przez auta bo janusze biznesu na siłę musiały kupić mieszkanie zamiast racjonalnie podejść do tematu. Nie ma miejsca parkingowego nie kupuję itd....
Idąc tym tokiem rozumowania następne powinny zostać zdewastowane samochody za parkowanie na terenie zielonym będącym nawrotką pożarową.
Jak najbardziej popieram osoby które uważają że trzeba zmienić zarządce budynku. Jak na "gospodarza" całkowicie nie potrafi zapanować nad tym co się wyprawia w bloku i dookoła niego.
Wróć do „Osiedle Bieńczycka Murapol - forum mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości