Petarda o 2 w nocy i hałas w nowy - Orlińskiego 6
Petarda o 2 w nocy i hałas w nowy - Orlińskiego 6
Czy mi się wydaje czy dziś w nocy, koło godziny 2-iej, ktoś z osób balujących na parapetówce w mieszkaniu na parterze rzucił jakąś petardą? Nagle był ogromny huk jakby coś wybuchło. Wie ktoś coś na ten temat?
Re: Petarda o 2 w nocy i hałas w nowy - Orlińskiego 6
Trzeba przyznać, mają rozmach sąsiedzi... Rozumiem, że piąteczek, rozumiem, że parapetówka, nowe mieszkanie, radość itp., ale chyba warto jednak wziąć pod uwagę to, że mieszkają już w bloku także inne osoby. Nie chciałabym popadać w przesadę, ale takie atrakcje o tej porze w nocy, to jednak nie do końca muszą się wszystkim podobać 

Brak wyobraźni i mózgu niestety !
Re: Petarda o 2 w nocy i hałas w nowy - Orlińskiego 6I
Petarda to jedno
Ale najgorsze jest to ze niektórym sąsiadom wydaje sie iż godzina 24:00 jest odpowiednia do wiercenia w ścianach bądź walenia młotkiem
Nie wiem czy u was w klatkach to występuje i jest słyszalne ale dajmy sobie odpocząć od huku chociaż w nocy! Rozumiem ze chce ktoś szybko zakończyć remont ale sa pewne granice!

Gdzie ta pała strzelająca mieszka? , dzisiaj koło 2 było podobnie można zawału dostać.
Nosz k*#$ mać! Tak jak Diament30 napisał, znowu koło 2 tym razem DWIE petardy odpalone i chyba dalszy ciąg imprezy w narożnym mieszkaniu na parterze. Serio rozumiem, impreza itp. ale to nie jest sylwester gdzie każdy jest przygotowany na takie wybuchy w środku nocy! Z odpalaniem petard na imprezie w środku nocy na dziedzińcu bloku się jeszcze nie spotkałem!
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 10:46 przez zaj0nczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz wypadałoby zrobić mu to samo z elementu zaskoczenia, tylko szkoda innych mieszkancow.
Fajerwerki można odpalać jedynie w Sylwestra i Nowy Rok. W każdy inny dzień kosztuje to do 500zł;) Polecam 997 w celu egzekwowania swoich praw.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”