Sprzedaż mieszkań w budynku Avia 7 - ceny i lokale
Re: Sprzedaż mieszkań w budynku Avia 7 - ceny i lokale
Dobrym pomysłem byłoby nie ‘przerabiać' dróg naszych osiedli na wewnętrzne, wtedy bez problemu parkowanie przeszkadzające w użytkowaniu parkingu jak i chodników mogłoby być swobodnie karane przez straż miejską mandatami 

Kicek pisze:Dobrym pomysłem byłoby nie ‘przerabiać' dróg naszych osiedli na wewnętrzne, wtedy bez problemu parkowanie przeszkadzające w użytkowaniu parkingu jak i chodników mogłoby być swobodnie karane przez straż miejską mandatami
Prawo o ruchu drogowym
Art. 1. 1. Ustawa określa:
1) zasady ruchu na drogach publicznych, w strefach zamieszkania oraz w strefach ruchu
jak drogi będą oznakowane odpowiednio to wstęp uzyska SM i inni w czapkach z daszkiem
Tu nie chodzi o ola boga nie będzie miejsca pod klatką tylko o to że zaraz się okaże iż tego miejsca w ogóle nigdzie nie ma, nawet 10 minut na piechtę. Tak, wiedziałem co kupuję i na ile mnie stać, ale to nie znaczy że teraz mam wszystkiemu biernie się przyglądać i nie walczyć o jakiekolwiek darmowe parkingi w okolicy...
wygląda na to, że ostatnie mieszkanie zostało sprzedane!
@eve skad takie info? 

bo tak jest napisane na stronie bdmxu 

Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”