Deweloper Budimex wykańcza nowy blok w Czyżynach - Orlińskiego 1
Deweloper Budimex wykańcza nowy blok w Czyżynach - Orlińskiego 1
Budimex zamieścił nowe zdjęcia z budowy na swojej stronie
Re: Deweloper Budimex wykańcza nowy blok w Czyżynach - Orlińskiego 1
Tu będzie ktoś miał niezły widok z okien na Orlińskiego 1
Ale pewnie jeśli nie patrzyć w dół, to będzie znacznie lepiej.

Płytki w częściach wspólnych podobne, jak na Orlińskiego 4, to całkiem nieźle wygląda.

Widać, że w środku, też już coraz więcej zrobione.

Płytki w częściach wspólnych podobne, jak na Orlińskiego 4, to całkiem nieźle wygląda.

Widać, że w środku, też już coraz więcej zrobione.

Witam, czy Wy takze dostaliści wspaniałego maila od budiszmelsu o przesunięciu znowu terminow?
-
Nietoperzu
aż sprawdziłam pocztę - tak dostałam
i co teraz????? 
Nic teraz. Najważniejszy termin, czyli przeniesienie własności (czyli faktyczny zakup mieszkania), zostanie dotrzymany.
-
Nietoperzu
Staś... litości... proszę.....
To tak sobie dokończę wcześniejszą myśl.... Jakże mi przykro, że osoby które cyt."tu mamy na forum z BX" i tak dzielnie i jakże przekonywująco nas zapewniały że spoko, nic się nie opóźni - niestety nie miały racji ! …a to pech!, kto by przypuszczał !
- ja przecież dałam się przekonać i uspokoić w tej kwestii
I ten super kit (aż pogrubiony w piśmie) - że najważniejszy z terminów wskazanych w umowie tj. data zawarcia aktów notarialnych pozostaje bez zmian - haha - serio??
kochani pracownicy BX, których tu mamy - ujawnionych lub nie ujawnionych - ten termin, to jest najważniejszy akurat dla Was bo od wtedy ponosicie kary finansowe na rzecz nabywców. Tylko że, hmmm..., jakby tego dokonać? - już wiecie? Plan jest? Bo z tego otrzymanego właśnie pisma wynika, że po pierwsze: wydaje się Wam, że w terminie 1 mc załatwicie wszystkie niedoróbki (hehe, noooo wiem wiem, niedoróbek po prostu nie będzie, hehe), a zaraz potem, w ciągu paru dni, opykacie akty notarialne największego w inwestycji budynku
aha
serio???? Planujecie siłą nas ciągnąć do tego notariusza czy jak?? 
A jaki jest pozytyw tej sprawy?... Ano jest – skoro odbiory mają być tak późno, będziemy już zapewne na uruchomionym etapie grzewczym – czyli?... – sprawdzimy sobie od razu jak działają kaloryfery, hehe (wiem, wiem, tutaj też niedoróbek nie będzie
).
Pozdrawiam serdecznie
To tak sobie dokończę wcześniejszą myśl.... Jakże mi przykro, że osoby które cyt."tu mamy na forum z BX" i tak dzielnie i jakże przekonywująco nas zapewniały że spoko, nic się nie opóźni - niestety nie miały racji ! …a to pech!, kto by przypuszczał !
I ten super kit (aż pogrubiony w piśmie) - że najważniejszy z terminów wskazanych w umowie tj. data zawarcia aktów notarialnych pozostaje bez zmian - haha - serio??
A jaki jest pozytyw tej sprawy?... Ano jest – skoro odbiory mają być tak późno, będziemy już zapewne na uruchomionym etapie grzewczym – czyli?... – sprawdzimy sobie od razu jak działają kaloryfery, hehe (wiem, wiem, tutaj też niedoróbek nie będzie
Pozdrawiam serdecznie
nietoperz poczytaj moje posty , od miesięcy juz wytykam opóźnienia , które sa na tej budowie i niedotrzymywanie terminów, dziwne, ze nie kumasz ironii z ostatniego posta
-
Nietoperzu
zagi - niestety face to face nigdy nie zastąpi rozmowy pisanej z emotinkami, stąd szereg nieporozumień jest nieuniknionych. Zapewniam Cię, że nie uspokoiłeś mnie tym swoim ostatnim postem tylko setnie ubawiłeś.
Natomiast mój powyższy post, to wyraz już "lekkiej" wściekłości.
No, i bądźmy szczerzy, ale na forum udzielają się również "zaufani" BX, którzy starają się łagodzić sytuację, więc...
Natomiast mój powyższy post, to wyraz już "lekkiej" wściekłości.
No, i bądźmy szczerzy, ale na forum udzielają się również "zaufani" BX, którzy starają się łagodzić sytuację, więc...
czyli mialo byc pieknie a wyjdzie/wyszło jak zawsze, z tym terminem aktu notarialnego to tez słabo to wiedze bo pewnei pełno osób nie odbierze mieszkań. Pytanie z innej beczki na stronie budimexu sa drzwi zewnetrzne do mieszkań bez wizjera a miały byc z, czyli mam rozumiec ze pozniej wywiercą dziury?
Sandał mi się obsunał. W tym miejscu chciałem pozdrowić wszystkich "insajderow". Pytanie czy klamali czy zwyczajnie nic nie wiedzieli.
Wspaniałe świadectwo fachowości sobie Budimex wystawia... idealnie to współgra z filmikami w internecie z odbiorow avii 5 gdzie tynk się sypie.
Trzeba iść po poradę prawną czy mogę być aż tak dymany czy jednak coś można zaradzić.
A tymczasem... żona zaraz wróci z pracy, posprzątam lepiej i kupię coś słodkiego bo musze jej pewnego maila pokazać...
Wspaniałe świadectwo fachowości sobie Budimex wystawia... idealnie to współgra z filmikami w internecie z odbiorow avii 5 gdzie tynk się sypie.
Trzeba iść po poradę prawną czy mogę być aż tak dymany czy jednak coś można zaradzić.
A tymczasem... żona zaraz wróci z pracy, posprzątam lepiej i kupię coś słodkiego bo musze jej pewnego maila pokazać...
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”