Hej,
kupując mieszkanie od innego dewelopera musiałam po odbiorze mieszkania udać się do Tauronu podpisać umowę i dopiero po 2-3dniach roboczych miałam prąd w gniazdkach.
Czy na Avii 5 jest podobnie?
Czy po odbiorze mieszkania jest w nim od razu prąd - os. Avia / Orlińskiego
Re: Czy po odbiorze mieszkania jest w nim od razu prąd - os. Avia / Orlińskiego
licznik jest zalozony, prad jest. odbierajac mieszkanie podpisujesz formularz z tauronu na podstawie ktorego tauron wysyla Ci umowe, trzeba ja podpisac i odeslac. Nie ma potrzeby chodzic do nich.
Tu jest prąd od razu. Po odebraniu mieszkania należy się udać do dostawczy prądu i przenieść umowę na siebie. W przeciwnym wypadku prąd zniknie.
No to wygodniejsze rozwiązanie 
Dziękuję Wam za informację

Dziękuję Wam za informację

Podczas odebrania mieszkania można ten protokół podpisać jednak oferta z tauronem jest podstawowa . Ja postanowiłam udać sie do taurona i wybrać dla siebie indywidualna ofertę ,mam na to dwa tyg od odebraniakluczy
To w takim razie zmieniło się trochę na plus, że można od razu umowę z Tauronem na dostawy prądu podpisać
Wcześniej, trzeba się było pofatygować do Tauronu z protokołem odbioru mieszkania i tam tą umowę zawrzeć. Ale to, że prąd od razu jest, to fakt - dobra sprawa 

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”